Bilderna vi väntat på – så ser lyxvillan ut på insidan

27 april, 2020

Det här objektet kom ut på Boneo redan förra veckan, men då som en bostad ‘På G’. Vår avdelning här på sajten för bostäder till salu som inte riktigt är till salu än. Här hittar du nämligen kommande försäljningar. Det är ett sätt för säljaren och mäklaren att känna av marknaden. Som intresserad köpare kan man fortfarande höra av sig till mäklaren och visa sitt intresse.

Läs också: Bostadsdröm på landet – men insidan överraskar

Ibland kan den information som ges i en annons under ‘På G’ vara knapphändig. Ibland bara en beskrivning, för att väcka intresse.

När det gäller det här huset på Högdalsvägen, Gudö i Haninge så fick man bara se några bilder på huset sett från utsidan. Samt en planritning. Planritningen räckte för att väcka uppmärksamhet. På den kunde man se att huset är stort, hela 180 kvm, men att antalet rum i sin tur inte är så många. Vilket betyder att rummen är stora.

Läs också: Bengtas gatuhus – charmchock till salu

Nu ligger bostaden till försäljning, så intresset för huset måste ha varit tillräckligt stort. Nu finns det också bilder på hur huset ser ut på insidan och det är verkligen ett hem med extra allt. Kök och matsal tillsammans med vardagsrum bildar tillsammans ett stort, öppet och luftigt rum. Ett härligt rum för sociala aktiviteter.

På andra våningen finns ett master bedroom (bild nedan) som verkligen är en dröm. Där man dessutom kan vara extra ostörd med eget badrum.

Lägg också märke till det underbara poolområdet, som dessutom skogen gör helt insynsskyddad.

Det är verkligen ett ljuvligt hem som kan bli ditt, till ett utgångpris på 7 495 000 sek. Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Av: Redaktionen, Boneo.se – info@boneo.se 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen