Börjar det bli trångt hemma?

14 november, 2019

Slott eller herrgård, därom tvistade de lärde. Skebo Herrgård är oavsett defintion imponerande med sina 1970 kvm fördelade på 48 rum. Här kan familjen undvika varandra i veckor om det blir dålig stämning hemma. Du vill inte gå hemifrån och undra var du ‘lagt ifrån dig plånboken’ om du bor här. Det finns inte bara ett större antal rum, utan flera fastigheter att välja på, om du är på jakt efter något som du förlagt. Parken är grandios med vackra insjön Närdingen i ryggen.

Skebo Herrgård utanför Norrtälje har tidigare bland annat fungerat som hotellverksamhet och vunnit pris som årets viltmatrestaurang, flera år i rad. Dessutom har White Guide listat Skebo Herrgård som en av Sveriges 30 bästa restauranger. Godset har kallats Upplands vackraste herrgård och en gång i tiden ägts av Richard Björklund, som bland annat har en VD-tjänst på Matteus fondkommission på sitt cv.

Det finns goda möjligheter att fortsätta använda Skebo herrgård som hotellfacilitet, eller naturligtvis, om det börjar bli trångt hemma, bo nästintill kungligt.

Skebo Herrgård är till salu för 27 miljoner och förmedlas av Skandiamäklarna Stockholm/Östermalm

Läs mer och se fler bilder

Reporter: Alexander Erwik, alexander.erwik@boneo.se

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen