Bostadstipset: Parkliknande trädgård som slår det mesta!

24 februari, 2020

Det finns mycket att säga om insidan av det här huset som nu är till salu i Hässelby Villastad, södra Stockholm. Vi tänkte däremot skriva mer om det som utspelar sig utanför huset. För det liknar inget vi sett hittills bland bostadsannonserna här på Boneo. Det här huset, som byggdes på 60-talet och moderniserades genom renovering 2005, har tidigare aldrig varit till salu. Vi förstår varför. Det kommer med rena rama trädgårdsporren!

Man kan säkerligen förälska sig enbart i huset, som är 160 kvm stort och har 5 väl tilltagna rum. Bland annat ett stort kök med köksö och stora arbetsytor som delar planlösning med ett stort vardagsrum som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Huset har också ett vackert blomrum och en köksaltan med eldstad.

Den riktigt stora romansen som husägare inträffar dock först när man kliver ut från huset- Från vardagsrummet kommer man nämligen ut till en trädgård som endast kan ha skapats av någon som älskat den. Det är en nästintill parkliknande skapelse som ringlar sig ner som en röd premiärmatta, ner mot mälaren. I trädgården finns perfekt klippta buskar, rabatt efter rabatt med färgstarka blommor. ett stort trädäck där du kan njuta av utsikten året om och en egen brygga för svalkande dopp sommartid (eller vintertid för den delen).

Titta in trädgården nedan eller gå direkt till bostadsannonsen här på Boneo.se

Utsikt från vardagsrummet

Träd och blommor skapar en sympfoni av fruktbarhet

Växthuset 

Barn som växer upp här har den perfekta platsen för en privat, personlig vigsel

Ännu mera blommor

Blomrummet

Här har buskarna klipps med kärlek, till perfektion

Egen brygga för bad året om (för den som också uppskattar vinterbad) 

Den drömmiga trädgården sett från ovan

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen