Casa Hedera till salu – titta in i den maffiga medelhavsvillan

21 april, 2020

Svenskarnas drömmar om ett utlandsboende verkar överleva det mesta. Trots att vi just nu lever under väldigt speciella omständigheter och några utlandsresor inte är aktuella för någon i skrivande stund, så ser bostadssöket efter utlandsobjekt här på Boneo.se ändå ut att hålla en stabil kurva.

Det söks faktiskt lika mycket efter utlandsobjekt nu som före corona-krisen. Kanske beror det på att många har mer tid just nu till att leta efter sitt drömobjekt. Säkerligen finns det också en hel del som vill se till att vara redo att göra sitt livs affär, när vardagen väl går tillbaka till det normala. De flesta av oss har trots allt förhoppningar om och stark tro på att livet snart ska bli som vanligt igen.

Flest sökningar görs fortfarande efter bostäder i Spanien. En sedan länge etablerad Sverige-favorit. Ett av de objekt som många klickat sig in på den senaste tiden är vackra Casa Hedera. En tjusig lyxvilla i Sierra Blanca, omgiven av hav och berg. Här i den södra delen av Spanien är det medelhavsklimat och det blir aldrig kallare än 10 °C. Precis som hemma i Sverige är juli den varmaste månaden. Och i Sierra Blanca ligger då medeltemperaturen på ljuvliga 28 °C.

Foto: Huset har en imponerande utsikt över havet från framsidan av huset, och mot berget från husets baksida. 

De riktigt varma dagarna på Casa Hedera kommer den underbara poolen framför huset väl till pass. Vill man hellre bada inne så finns det också en inomhuspool med tillhörande spa, bastu och gym. En väl tilltagen del av huset för avkoppling och återhämtning. Från gymmet kan man också beundra sina bilar i garaget.

Det är ett stort hus om hela 678 kvm som ligger i souterräng. Förutom två lyxiga badupplevelser i och utanför hemmet finns här vinkällare, walk in closet och biosalong. Villan är dessutom fullt möblerad med elegant och smakfull inredning.

Hemmet kommer allra bäst till sin rätt när mörkret fallet på. Det upplysta huset är otroligt vackert sett uppifrån, där det vilar framför det som ser ut som en kuliss av maffig bergsmateria. Husets utgångspris är 5 500 000 euro och förmedlas av Skandiamäklarna Nueva Andalucia

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen