Charmiga torpet ‘Lyckan’ – nu kan det bli ditt!

8 april, 2020

Fler och fler kikar på fritidshus i Sverige just nu. Det kan ha sin förklaring i de rådande omständigheterna. Det är säkert många som ställer in sig på att fira semester hemma i Sverige, och därför kikar på utbudet av sommarstugor och charmiga torp. Där man kan spendera lata dagar i solen med god mat och sena kvällssamtal.

Ett av de fritidshus som väcker stor uppmärksamhet på Boneo just nu är det timrade torpet i Borgarbo, cirka 3,5 mil utanför Uppsala. Ett ganska perfekt avstånd för eventuella Stockholmare som vill byta stadens puls mot torpliv i några veckor.

Det går inte att se sig mätt på bilderna av det fina torpet. Bilderna ser ut att vara tagna ur en inredningstidning. Man kan nästan förnimma jordgubbstårtan på bordet i det supercharmiga köket. Och det är just köket som drar blickarna till sig mest, som verkligen är inrett med kärlek. Själva matproduktionen kan man helt flytta ut sommartid, till det härliga uteköket som byggdes så sent som 2018.

Andra saker som sticker ut på torpet är den arkitektritade glasverandan som bjuder på mycket ljus en fin sommardag. Och missa inte bilden på sovrummet under snedtak. Så mysigt att krypa ner där. Det känns helt naturligt att torpet har fått namnet ‘Lyckan’. Den goda nyheten är att torpet är till salu. Du hittar bostadsannonsen här

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen