Drömhus på landet – insidan överraskar

25 april, 2020

Man flyttar inte till Räng i Vellinge för att man gillar storstadspuls, liv och rörelse. Hit flyttar man för att leva ett lugnt liv på landet, granne med hagar och åkrar. Det bor bara 58 personer i Räng men de som lever här skulle med säkerhet inte vilja bo någon annanstans. Rena spekulationer från vår sida, men det här huset är iallafall ett bevis på att ett liv i Räng kan innehålla extra allt.

Läs också: Köp en kyrka – för mindre än en halv miljon

För ett liv på landet behöver inte vara simpelt. Det kan nämligen också vara som det här helt underbara huset som nu är till salu. Det finns inget som är simpelt med huset även om det har alla ingredienser för att vara en riktig lantdröm. Det är ett vackert hus redan på utsidan. En vältrimmad häck gör större delen av trädgården insynsskyddad.

Den annorlunda formade poolen på tomten med trädäck kommer att vara en given plats när svensk sommarsol slår till på riktigt i juli. Men det är på insidan som det riktiga wow-momentet uppenbarar sig.

Läs också: Pampig Fanny & Alexander-villa

Det finns nästan inte ord för att beskriva hur fint det är. Det minst sagt inbjudande köket i lantlig stil där lantcharm möter modernt praktiskt hushåll. Här finns allt du behöver för att skapa en storslagen middag med perfektion. Där maten sedan serveras, i matsalen, har du en imponerande takhöjd och är öppet i nock. Vem älskar inte öppet i nock? Generös takhöjd och öppet i nock är återkommande inslag i det här hemmet, som du därför hittar i flera rum. Fönsterdetaljer, vitputsade tegelväggar och synliga bjälkar – det går inte att se sig mätt på interiören.

Läs också: Bengtas gatuhus – ren charmchock

Idag består fastigheten av en stor bostad om 250 kvm och två uthyrda lägenheter om 75 respektive 85 kvm. Om man inte vill bedriva bostadsverksamhet finns det stora möjligheter att skapa sig ett helt eget enormt hem om 400 kvm, genom att helt enkelt slå ihop bostäderna. Hemmet förmedlas av Bjurfors Höllviken och mäklaren Cecilia Lundahl. Utgångspriset är satt till 8 200 000 sek. Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen