Du kan aldrig gissa vad som döljer sig bakom den gröna porten!

2 mars, 2020

Bara ett stenkast från Lunds pulserande stadsliv finns det här helt unika gårdshuset från 1895, som mäklarföretaget Bjurfors laddat upp bland bostadsannonserna här på Boneo. Huset ligger i området Kulturkvadranten som är ett av Lunds bäst bevarade medeltida kvartersområden.

Bostäderna på Adelgatan, där detta huset ligger, består mest av äldre lägre hus tätt intill varandra. De smala trottoarerna och de charmiga gårdshusen ger en pittoresk känsla. Framför allt kan man också hitta lugnet här, trots att man fortfarande befinner sig i en stor stad.

Bakom den gröna porten på Adelgatan döljer sig en mycket större bostad än man kan föreställa sig. Det är faktiskt något ganska unikt i den här stadsdelen. Huset är hela 220 kvm så här finns gott om plats för en stor familj. Husets exteriör må vara välbevarad, vilket också är en del av grejen med att bo här. Bakom den gröna porten hittar ni en modern, stilren och vacker bostad. I skrivande stund är budgivningen redan i full gång. Det högsta budet just nu är 12 000 000 sek. Säljaren har däremot begärt 13 400 000 kronor för huset.

Kika in i huset genom att gå till bostadsannonsen här på Boneo.se 

Gårdshuset sett från Adelgatan

Vardagsrummet har en centralt placerad eldstad och generösa ytor för både avkoppling och umgänge med ett underbart ljusflöde som kommer in från två väderstreck.

Köket har och matplatsen rymmer många middagsgäster vid bordet. Ytterligare sittplatser finns vid köksön och den platsbyggda bänken med förvaring vid fönstret.

Ett av sovrummen. Lägg märke till dörren och bjälkarna.

Trappa till övervåningen, med ledstång av ek.

 

Insynskyddat trädäck för grillkvällar sommartid

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen