Ett riktigt lyckoland – kolla in den sockersöta skånelängan

22 april, 2020

Skånelängor till salu hamnar alltid på klicktoppen över bostadsannonserna här på Boneo.se och vi förstår varför. För här ska du få en dos av något som gör att det riktigt knastrar mellan tänderna. Kika bara på den här sockersöta skånelängan i Simrishamn. Närmare bestämt utanför Tommarp.

Läs också: Sommarlust 16 – unik villa till salu

Huset ligger faktiskt precis vid busshållsplatsen för den som snabbt vill ta sig till Simrishamn och Ystad. Här bor man oerhört vackert med en väl tilltagen utsikt över åkrarna. Detta är ju Österlen som är känt för sitt slättlandskap, där solnedgångar blir en alldeles speciell upplevelse.

Läs också: Skånsk herrgårdsdröm till salu 

Huset på Simrishamnsvägen 109 har verkligen en rejäl dos av den 1800-talscharm som man förväntar sig av en klassiskt uppförd skånelänga, som inslag av synliga takbjälkar, spröjsade fönster och dekorativa kaminer. Flera kaminer faktiskt. Hemmets standard är i övrigt modern. Det är nog lite så man vill bo i en skånelänga. Modernt men med en charm som vittnar om en historia.

Läs också: Tågstation till salu – för mindre än en miljon

Av de totalt fem rummen ligger 3 i fil och huset har flera ingångar. Allra charmigast är sovrummet och allrummet på den gamla råvinden, som inreddes se sent som tidigt 2000-tal.  Det är också öppet upp i nock till råvinden från vardagsrummet på nedre plan. Vilket bjuder på en härlig rymd och luftighet.

Förutom att det här är ett riktigt fint hus som lämpar sig lika bra som permanentbostad som fritidshus, så är läget på Österlen fantastiskt. De riktigt varma sommardagarna kan man härifrån snabbt ta sig till Borrby strands sommarstrand. En rutt som tar cirka 10-15 minuter med bil. Eller varför inte ta en skön cykeltur?

Huset om 110 kvm har ett utgångspris på 1 750 000 sek och förmedlas av Bjurfors Österlen och mäklaren Micaela Rydberg.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen