Ett townhouse till salu – mitt i centrala Stockholm

16 april, 2020

Vi som jobbar på Boneo tittar på mycket bostäder. Ibland mer än hundra objekt om dagen. Varje dag finns det något att exalteras över bland objekten. Men just det här objektet fick oss att bli lite extra entusiastiska.

Läs också: De här bostäderna klickade mest på Boneo

Den som promenerat på Kungsholmen i Stockholm har kanske redan sett det här huset och funderat över om det bor folk där? Det är nämligen ett townhouse mitt i centrala Stockholm, och det är ett hus som sticker ut. En gång i tiden var det under lång tid ett stall. Men ända sedan slutet på 90-talet, närmare bestämt 1999, har det bott folk här. Då byggdes stallet om till bostadsrätter. Arkitekten då var ingen mindre än Thomas Sandell. Erkänd arkitekt som bland annat också ritat Stockholmsbörsen.

Läs också: Lyxigaste husen till salu just nu

Den som flyttar in här, flyttar med säkerhet inte så gärna. Flyttar man in här så blir man kvar. Här bor man nämligen mitt i stan, med stadens puls några steg bort. Men ändå i någon sorts idyllisk lugn lantlig miljö. Vattnet är också bara några steg ner för backen. Hela området kring det här huset är underbart och märkligt nog väldigt fridfullt.

Läs också: Unikt hus i amerikansk stil – så lite kostar det

Det här är utan tvekan ett objekt som inte säljs så ofta. Den som sneglat på huset under en promenad och undrat om ingen som bor där just nu ska ta och flytta snart – ja, här är din chans.

Läs mer om objektet i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen