Exklusivt hem – som säljs fullt möblerat

14 april, 2020

Hur många gånger har man inte tittat igenom en bostadsannons och tänkt att man skulle vilja köpa bostaden precis som den ser ut. Fullt möblerad. Nu finns den chansen. Det här huset till salu i Finsta, Norrtälje, säljs nämligen inklusive allt du ser på bild. Mattor, möbler och konst. Allt ingår. Och det gäller både möbler inomhus som utomhus. Ja, till och med en webergrill på altanen och vinkyl inomhus.

Läs också: Veckans mest klickade bostadsobjekt – vecka 15

Det är ganska lätt att räkna ut att det är en inredningsstylist som lagt ner sin professionella själ i projektet. Inte undra på att det här är det dyraste huset i Norrtälje till salu just nu. Men då behöver du å andra sidan bara ta med dina personliga saker, tandborste, kläder och flytta in. För en del kan det vara en ovärderlig möjlighet.

Läs också: Unikt hus i amerikansk stil – så lite kostar det

Det stora huset om totalt 420 kvm och hela 12 sovplatser är uppbyggt såväl som inrett både smakfullt och påkostat. Särskilt lyxigt är köket som bjuder på både Carrarmarmor och inglasad kamin från Brunner.

Läs också: Charmiga torpet ‘Lyckan’ – nu kan det bli ditt

Vill man ha lite hotellkänsla när man sover så tingar man helt enkelt sovrummet i poolhuset. I en säng från Hästens. Från det sovrummet tar du dig direkt till den uppvärmda poolen och altanen via stora glasdörrar. Poolen med det klarblå uppvärmda vattnet är hela 40 kvm stor.

Fakta om huset

Boarea: 420 kvm

Antal rum: 5

Utgångspris: 7 990 000 sek

Förmedlas av: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen