Här kan idrottsstjärnan bosätta sig

25 november, 2019

Det går bra nu för stavhoppstjärnan Armand Duplantis. Bara 20 år gammal och redan nominerad till Jerringpriset. Det blev inget pris (den här gången) men Duplantis gråter nog inte över den missade medaljen. Sommaren 2018 hoppade han näst bäst genom tiderna och tog EM-guld. Under årets idrottsgala tog han hem titlarna ‘Årets prestation’ och ‘Årets manliga idrottare’. Det behövs ingen spåkula för att förstå att Armand har en lysande framtid som idrottare.

I en radiointervju för några dagar sedan (lyssna nedan) sa svensk/amerikanen att han kommer spendera mer tid i Sverige, och därför letar lägenhet i Uppsala. Det ser alltså hoppfullt ut för studentstaden som snart får en ny celeber invånare. Vi tänkte ändå hjälpa Armand lite på traven. Eftersom Duplantis är pojken med guldstaven har vi letat fram de fem just nu dyraste objekten i Uppsala (med omnejd) på Boneo.se.

Du kan tacka oss sen Armand! Vi ses i Uppsala. 

AV: Alexander Erwik, alexander.erwik@boneo.se

Boglösa, Enköping

Förvisso kanske inte Uppsala city, men lite privatliv kan ju inte skada när man är en offentlig person. Om Duplantis en dag tröttnar på staven och vill gå över till en mer fyrfotabaserad idrott, är det ju alldeles perfekt att redan äga en hästgård. 

Vad: Gård/skog

Mäklare: Mäklarhuset Enköping

Boyta: 220 kvm

Pris: 9 475 000 kr

Läs mer och se fler bilder 

Främre Luthagen, Uppsala

Etagelägenhet med 1800-talscharm. Trähuset är rosa men kan ju enkelt målas om till….blågult. Innergården är skyddad och man har som boende här både egen ingång och eget trapphus. När man tränar så mycket som Duplantis behöver man också få vara ifred ibland. 

Vad: Bostadsrätt

Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Boyta: 265 kvm

Pris: 8 500 000 kr

Läs mer och se bilder 

Eriksberg, Uppsala

Eriksberg är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden och nästan alla de friköpta åtta stadsradhusen har sålts. Det här är det enda som finns kvar till försäljning. Här får Duplantis snabba på om han vill hinna norpa det här fina boendet. 

Vad: Radhus

Mäklare: Mäklarhuset Uppsala

Boyta: 152 kvm

Pris: 7 295 000 kr

Läs mer och se fler bilder

Österunda, Enköping

Kanske lite stort boendemässigt för en 20-åring, men han har ju å andra sidan en hel egen skog där han kan återskapa EM-stadion och hoppträna i högst privat enskildhet. Även det här är en hästgård. När Armand utökar familjen och får barn, behöver de inte flytta hemifrån när de är stora. De kan bara flytta ut i den västra flygeln. 

Vad: Gård/Skog

Mäklare: Mäklarhuset Enköping

Boyta: 382 kvm

Pris: 6 900 000 kr

Läs mer och se fler bilder

Fjärdingen, Uppsala

Kanske mer vad en en 20-åring är ute efter. En stor lägenhet, mitt inne i stan. Från den här vackra sekelskifteslägenheten kan man promenera till det mesta. Ett exklusivt boende med centralt läge. 

Vad: Bostadsrätt

Mäklare: Mäklarhuset Uppsala

Boyta: 116 kvm

Pris: 6 895 000 kr

Läs mer och se fler bilder 

 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen