Huset i gläntan som charmar alla!

20 februari, 2020

I Österhaninge, Haninge en halvtimme med bil utanför Stockholm finns nu ett riktigt sagohus till försäljning. Huset som förmedlas av Skandiamäklarna har bara legat uppe fyra dagar på Boneo.se och väcker redan stort intresse bland bostadsannonserna här.

Här bor man undangömt och privat, omgiven av charmiga sommarhus och gårdar, mitt i naturen, men med närhet till både Stockholm och skärgård. Härifrån kan du enkelt ta cykeln till Årsta havsbad på 17 minuter, och ännu närmre ligger Haninge Strand golf club. Hit tar du dig med cykel på 11 minuter.

Huset har en rejäl tomt på 2 470 kvm. Bara det inhägnade trädgårdslandet är 70 kvm. Den fina uteplatsen erbjuder inte bara en stor altan som löper runt hela huset. Det finns också en inglasad del som är 15 kvm. Det här är ett hus som passar fint för en stor familj som vill leva avskilt, men ändå kunna bjuda hem vänner till festligheter och högtider. På sommaren finns det gott om plats för trevliga fester på gräsmattan och altanen. Under de kyligare delarna av det svenska klimatet har huset stora sociala ytor som är minst sagt vimmel-vänliga.

Fakta om huset

Boarea: 180 kvm

Rum: 6 stycken

Byggnadsår: 2014

Pris: 5 295 000 sek

Titta in i huset nedan eller gå direkt till bostadsannonsen här på Boneo.se

Av: Alexander Erwik, redaktör Boneo.se

Titta in i huset nedan

Huset omges av en stor altan som vetter mot skogen

Den inglasade delen av altanen är 15 kvm

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla

I köksdelen finns det plats för ett stort bord och många gäster till middagen

Vardagsrummet bjuder in till mysiga kvällar framför kaminen

Vardagsrummet bjuder in till mysiga kvällar framför kaminen

Sovrum på övre plan. Precis som alla rum på övre plan har det här rummet ljusa trägolv och vita väggar. Det sneda taket återfinns också i de andra sovrummen på övre plan. 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen