Klickraket: Sjönära skärgårdsdröm

4 februari, 2020

Kategorin ‘Hav & Sjö’ är väldigt populär när våra besökare letar efter fritidshus. Det ligger lite i svenskens natur att vara nära vatten när vi är lediga. En ‘Oas mellan himmel och hav’ som mäklaren Sjönära fastighetsmäkleri beskriver det här objektet.

Just nu är intresset enormt för det här fritidshuset på Ljusterö, Österåker. Det är inte svårt att förstå varför. Ljusterö i sig är superintressant. Det ligger nämligen bara en timme från Stockholm, vilket många tycker är ett perfekt avstånd för att spendera lata dagar. Då kan man nämligen nyttja sitt fritidshus oftare, och inte bara under de längre lediga semesterperioderna. Det är praktiskt enkelt att ta sig till Ljusterö och lugnet, med både vägfärja och SL-buss, från Stockholm.

Utsikten från det ljusa sällskapsrummet är helt fenomenal. Sommartid kommer ingen vilja vara där dock. Inte med den terrassen som det här fritidshuset erbjuder. Här finns gott om plats för hela familjen och gäster för långa middagar med långsträckt sjöutsikt som kuliss. Vill man komma närmare vattnet så är det bara 50 meter till bryggan som man delar med en granne.

Nu är det kanske inte bara lata dagar man vill ha i sitt fritidshus. Den som blir rastlös och gillar att golfa kan göra det på den 18-hålsbana som finns på Ljusterö. I det här fritidshuset lever du väldigt avskilt, men har fortfarande närhet till både restaurang och populär gästhamn i Linanäs. Naturreservatet Östra Lagnö har genuin roslagsnatur, härliga badklippor och strålande vy mot ytterskärgården. Vid Ljusterö torg finns restaurang, mataffär och butiker.

Titta in i fritidshuset nedan, eller gå direkt till bostadsannonsen på Boneo.se

Här börjar terrassen som ringlar sig runt huset. 

Loftet ovanför köket ger huset en rymlig känsla. 

Frukost till den utsikten – dröm! 

Öppen spis i ett centralt läge av sällskapsrummet ger en ombonad och mysig känsla när temperaturen utanför sjunker. 

Vedspis i köket – charmpoäng! 

50 meter nedanför huset hittar du bryggan som delas med granne

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen