Magnifik sjöutsikt och Danderyd-villa!

27 februari, 2020

Flera av de objekten som våra besökare klickat mest på den här veckan har gångavstånd till vatten. Just sjöutsikt är något som många som letar efter en ny bostad har på sin önskelista. Ännu högre slår naturligtvis att den nya bostaden ligger precis vid vattnet, i bästa fall också med egen brygga.

De bostadsobjekt som vi listar nedan är de som Boneo.se´s besökare visat mest intresse för under veckan. De presenteras utan inbördes ordning, och finns över hela landet. Eller vad sägs om Aspuddens snyggaste etagevåning, magnifik sjöutsikt från pampig villa i Nykvarn eller poolfest utan insyn i Trelleborg? 

Villa, Sigtuna

Högt privat läge, ett trädäck med pool där man kan vara ifred när man kopplar av. Huset är riktigt snyggt byggt med flera olika nivåer. Här har familjen också möjlighet att dela upp sig under solandet. Ytterligare en avkopplingsyta finns på andra våningen.

Förmedlas av: Bjurfors Sigtuna Märsta

Pris: 12 000 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Villa, Nacka

Första huset i den här listan med sjöutsikt. Vilket är lite av ett understatement. Lännerstasundet är snarare en granne.

Förmedlas av: Bjurfors Nacka

Pris: 16 900 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Nykvarn

30 minuter utanför Stockholm hittar ni denna magnifika sjövilla med egen brygga, orangeri och stor trädgård. Inget har lämnats åt slumpen i byggandet av detta arkitektritade hus av KarlsonHus.

Förmedlas av: Fastighetsmäklarna

Pris: 14 700 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Villa, Mölndal

Det finns en anledning till att området det här huset ligger i kallas för Mölndal Hills. Så här påkostade är många av husen i området. Det här huset är också byggt i flera nivåer vilket skapar en väldigt modern känsla, man kan helt enkelt inte se sig mätt på det här bostadsobjektet som är till salu.

Förmedlas av: Bjurfors Mölndal

Pris: 8 800 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Villa, Eskilstuna

Vill du ha en bostad som är i nyskick och söker något som är till salu i Eskilstuna, så är det här något för dig. Nu är inte huset till salu riktigt ännu, det här ligger nämligen under vår avdelning med bostäder som är på g. Dvs att mäklaren och säljaren testar marknaden lite, för att se hur stort intresset är för bostadsobjektet. Enligt våra läsare är det här i högsta grad ett intressant nytt hem.

Förmedlas av: Skandiamäklarna Eskilstuna

Pris: 4 750 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Villa, Ystad

Vi ska ju vara opartiska när vi lägger upp de här bostadsobjekten. Men man kan inte begära hur mycket som helst av människor. Vi älskar det här huset. Det här är ett 20-talshem med en överdos av lantlig charm.

Förmedlas av: Mäklarhuset Malmö

Pris: 4 990 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Bostadsrätt Aspudden, Stockholm

Budgivningen för den här bostaden till salu är redan igång. Så vi kan inte lova att lägenheten är till salu så länge till. Mäklaren har goda skäl att kalla det här för ‘Aspuddens häftigaste etagevåning’

Förmedlas av: Svenska Mäklarhuset Liljeholmen/Hägersten

Pris: 3 695 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Villa, Danderyd

Det dyraste objektet bland veckans mest klickade bostadsannonser, men sen ligger det också i fashionabla Danderyd utanför Stockholm. Vi älskar framför allt det stora inbjudande köket.

Förmedlas av: Bjurfors Täby Danderyd

Pris: 17 500 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Villa, Trelleborg

Här är det omöjligt att inte nämna poolen där du kan doppa dig helt ostört. Villan utanför Trelleborg har också bar, öppen spis och gott om plats för somriga middagar. Själva huset är stort – hela 300 kvm.

Förmedlas av: Bjurfors Trelleborg

Pris: 4 495 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Bostadsrätt, Södermalm Stockholm

Sovloft hittar man ofta i mindre lägenheter men här är det inget tecken på minimalism. I bostadsannonsen anges det att lägenheten har 4,5 rum och loftet representerar alltså det ‘halva’ rummet. Södermalm är en av Stockholms härligaste stadsdelar som blivit allt mer poulärt de senaste åren. Bostadsrätten ligger vid helt underbara Vitabergsparken där de nya ägarna till den säkerligen kommer hänga en del i sommar.

Förmedlas av: Bjurfors Södermalm

Pris: 8 250 000 sek

Läs mer och se fler bilder

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen