Mest klickat på Boneo just nu!

15 oktober, 2019

Vackert vid Mälaren ligger Hessle gård, en 1700-tals herrgård som en gång i tiden ägdes av kände finansmannen Peter Gyllenhammar. Sedan dess har den gått vidare till nya ägare, och ligger nu ute till försäljning igen.

Hit tar du dig på en dryg timme med bil från Stockholm. När du anländer den nyligen totalrenoverade gården möts du av en vacker trädgård som omger huvudbyggnaden. Bara huvudbyggnaden allena har 700 kvm boarea, men på ägorna finns också annex, gästhus med två lägenheter och bostadshus. I ytterligare en fristående byggnad finns ett nybyggt gym.

I huvudbyggnaden hittar du hela tre salonger, platsbyggt kök, matsal, ett bibliotek kombinerat med kontor, eget spa med bubbelpool, relax, bastu och omklädningsrum på entréplan, samt källarvalv med vinkällare. Övre plan har master bedroom en suite, ytterligare två sovrum, badrum och salong.

Nedanför huvudbyggnaden finns poolområde och poolhus och på tomten finns såväl hjorthägn, hästhagar och åkermarker. En kort promenad från huvudbyggnaden ligger vackra Mälaren med sjöstuga, brygganläggning, segeldjup och bastu.

Ett annorlunda inslag på gården är den nyligen byggda jazzklubben som huserar i den nyrenoverade ladugårdsbyggnaden. Förutom potential för trevliga jazzkvällar, finns här också garage för 20 bilar, slakteri och kontor.

Hessle gård har också högsta möjliga säkerhetssystem installerat, med kameraövervakning.

Läs mer om Hessle gård i annonsen här på Boneo >>

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen