Nu lanseras Boneo – Sveriges nya bostadssajt!

15 oktober, 2019

Foto: Erik Wikander och Marcus Svanberg

Den 16 oktober lanseras Boneo – Sveriges nya sajt för digital bostadsannonsering. En satsning i samarbete mellan några av landets ledande mäklarföretag. Inför lanseringen har sajten fyllts med tusentals bostäder till salu och bytt namn från Bomero till Boneo.

Med ökad kostnadseffektivitet och användarvänlighet ska Boneo utmana den monopolartade situationen på marknaden för digital bostadsannonsering. Inför lanseringen har sajten fyllts på med tusentals bostäder till salu, däribland utlandsboenden, nyproducerade hem samt kommande försäljningar och kommersiella fastigheter.

– Med ett brett utbud av bostäder, en kostnadseffektiv tjänst och inspirerande innehåll lever Boneo upp till förväntningarna på en modern och innovativ bostadssajt. Målsättningen är att underlätta processen för alla som planerar att flytta, säger Marcus Svanberg, styrelseordförande i Boneo.

Bakom Boneo står mäklarföretagen Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bjurfors, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset, HusmanHagberg, ERA och Mäklarringen. Såväl mäklare som spekulanter får nu tillgång till en mer kundnära marknadsplats för att köpa och sälja bostäder. Inför lanseringen har sajten också bytt namn från Bomero till Boneo.

– Vi tror på sund konkurrens och att utvecklingen av nya annonseringstjänster på sikt kommer att öka användarupplevelsen för kunderna. Ett starkt skäl till namnbytet är att Boneo – “Bo nytt” – signalerar just det vi vill åstadkomma; en ny typ av bostadsmarknad, säger Erik Wikander, styrelseledamot i Boneo.

För mer information vänligen kontakta:

Per Sangrud
Presskontakt
Tel. 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Marcus Svanberg
Styrelseordförande Boneo
VD Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
E-post: marcus.svanberg@lansfast.se
Tel. 070-238 21 50

Erik Wikander
Styrelseledamot Boneo
VD Mäklarhuset
Tel. 073-059 33 01
E-post: erik.wikander@maklarhuset.se

Om Boneo:
Boneo är en bostadssajt för allt som har att göra med ditt hem och boende. Bakom satsningen står några av Sveriges största bostadsmäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bjurfors, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset, HusmanHagberg, ERA och Mäklarringen.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen