Till salu: Missionshuset är ett riktigt wow-boende!

30 april, 2020

Sett utifrån ser huset i Österstad, Motala fortfarande ut som ett missionshus. Den stora röda dörren på gaveln, de traditionellt formade fönstren. En lummig och härlig trädgård med flera träd på tomten. En harmonisk och vacker plats, helt enkelt. Nu är missionshuset om 180 kvm till salu. Men här bedrivs inte längre någon religiös verksamhet.

Läs också: Det supercharmiga gårdshuset kan bli ditt

Nu är missionshuset från 1930 istället ett superspännande hem. Det är lätt att se att här har man gjort omfattande renoveringar, men utan att helt sudda ut husets historia. Här har man istället tagit till vara på många originaldetaljer och inslag, och helt enkelt gett dem nytt liv. Där altaret nu står är det istället läshörna. Och den fantastiska rymd som kommer på köpet med ett missionshus har man verkligen använt i skapandet av ett stort vardagsrum i öppen planlösning med loftet. Det är verkligen ett maffigt rum, perfekt för sociala tillställningar. Här kan du samla hela släkten och inte behöva oroa dig för att någon ska missa ett enda tal.

Läs också: Vilken strandvilla – här är veckans mest klickade 

När nu missionshuset inväntar nya ägare har det ett utgångspris på 1 495 000 sek. Ett modest pris för ett hem som är så unikt.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Av: Redaktionen, boneo.se 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen