Topp 10: Mest klickade bostäder på Boneo – vecka 15

9 april, 2020

Det är inte ofta som gårdshus i Stockholm city kommer ut på marknaden. Har man en gång lyckats köpa ett så säljer man det nog inte i första taget. Det är därför inte så konstigt att det lilla gårdshuset på Hantverkargatan i huvudstaden, blev veckans allra mest klickade bostadsobjekt på Boneo.se. Traditionsenligt listar vi varje vecka de 10 objekt som klickat mest bland bostadsannonserna. Den här veckan är brokigare än någonsin. Det är en minst sagt bred repertoar av väldigt olika hem, över hela landet. Förutom att nummer 1 är den mest klickade, presenteras objekten utan inbördes ordning.

1. Gårdshus – Kungsholmen, Stockholm

Nära Kungsholmstorg, närmare bestämt på Hantverkargatan 22, finns det här supermysiga gårdhuset. Det är förvisso också superlitet – bara 28 kvm. Men in här flyttar man garanterat för att man anser att storleken inte har betydelse.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Mer läsning: Unikt hus i amerikansk stil, med en chockerande prislapp

2. Huset med stort H – Åre

Mäklaren Cecilia Hemer Eliasson från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre, som förmedlar huset beskriver bostaden som huset med stort H. Det är svårt att bestrida det med den här fantastiska utsikten över dalgången, Åresjön och Åreskutan.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

3. Fallfärdig look, ljus framtid – Flen

Sett från utsidan undrar man naturligtvis hur det här huset ser ut på insidan. Ni lär bli förvånade. Alla rum har så mycket personlighet och det här är ett hus som kommer att bli fint igen. En runtur i huset är som att gå på museum. Vi är övertygade om att du kommer hitta något du tycker om i alla rum. Och priset är ju inte så mycket att diskutera.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

4. Hästgård med gröna dörrar – Skurup

De gröna fönsterkarmarna, dörrarna och husgaveln i samma färg skapar en harmonisk känsla på gården. Stenhuset på tomten ger en känsla av brittisk farm. Huset ligger ensligt och det är högst sannolikt att man som boende här får påhälsning av såväl kronhjort, dovhjort, rådjur, hare och fasan. Alla djuren finns nämligen i området.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

5. Charmig villa med 140 årig historia – Skurup

Charmig och stor villa från 1870. Modernt hem men samtidigt med välbevarade detaljer. Lantlig charm möter modern finess.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

6. Skånelänga söker händig – Skurup

Här är det bara att kavla upp ärmarna. Det finns en del att göra. Men huset kostar å andra sidan bara 595 000 sek. En omfattande renovering har redan påbörjats av den 90 kvm stora skånelängan. Estetiskt känsliga läsare varnas för starka bilder.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

7. Torpet Lyckan – Uppsala

Det är ett helt rimligt namn på torpet som är till salu i Borgarbo, 3,5 mil från Uppsala. Torpet Lyckan är som taget ur en inredningstidning. Sommartid kommer ingen vilja äta i köket inomhus. Det finns nämligen ett helt underbart kök utomhus. Och vem skulle inte vilja krypa ner i den här sängen på övervåningen? Den uppstoppade fågeln ingår förmodligen inte i priset. Det kan tyckas lite obehagligt att vakna till varje morgon.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

8. Sweet home Alabama – Frändefors, Vänersborg

Omgivet av syrénbuskar, aspar och frukträd ligger det här vackra huset och ser ut som en fotografi från sydvästra USA. Men den amerikansk-inspirerade villan ligger i Trestad. Med 2o minuters bilväg till Trelleborg, Uddevalla och Trollhättan. Här tycker vi att utgångspriset är anmärkningsvärt. Det villan kostar får du inte mycket för i Stockholms innerstad.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

9. Absurd terrass – Bromma, Stockholm

Den här terrassen är något av det sjukaste vi sett. Rent storleksmässigt är den nästan lika stor som hela lägenheten. Får man inte en bra sommar på den här terrassen, kan man troligtvis inte få en bra sommar någonstans.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

10. Nyköpings mest anrika hus

Huset påminner om en ambassad. Ett väldigt elegant och representativt boende, och faktiskt Nyköpings mest anrika hus. Bostaden rymmer hela 10 rum. Bland annat bibliotek och relaxavdelning. Sommardagarna kan spenderas i den insynsskyddade trädgården med helt underbara träd, för den som föredrar skuggan.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen