Topp 10: Mest klickade bostäder på Boneo – vecka 17

23 april, 2020

I topp över den här veckans mest klickade bostadsannonser ligger ett fritidshus som heter duga. Om det här är någons fritidshus, hur ser den permanenta bostaden ut?

1. Fritidshus i mångmiljonklassen

Södra Ljusterö, Österåker

Huset är listat bland fritidshus, och det här är därför gissningsvis någons sommarstuga. Vi kan inte låta bli att bli nyfikna på hur hens permanentbostad ser ut då? För det här är ett fritidshus som heter duga. Inte undra på att det är veckans mest klickade objekt.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

2. Sekelskiftesvilla

Enebyberg, Danderyd

Ganska direkt som det här fina huset kom upp bland bostadsannonserna så började budgivningen. Det är den typen av hus för vilka intresset alltid är stort här på boneo.se. Utgångspriset om 17 900 000 sek verkar inte skrämma bort budgivarna. Detta är det största objektet på den här listan, med en boarea om 245 kvm. Huset byggdes 1920 och en hel del av den charmen finns tillsynes kvar.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

3.  Säker och stor hästgård

Ödeshög

Ödeshög som namn låter så deppigt på något sätt. En hög som är helt öde. Det är ju inget som är öde här. Titta bara på den här uppiggande stora hästgården om 20 hektar. Förutom ladugård med 10 boxar finns här hela två bostadshus som verkligen är supercharmiga på insidan. Gården är också kvalitetssäkrad, och har fått benämningen ‘säker gård’. Det i sin tur ger en låg försäkringspremie hos Länsförsäkringar, skriver mäklaren Robin Lindholm i bostadsannonsen.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

4.  Ombyggd affär

Furuby, Växjö

Det här huset var affär en gång i tiden, men det ser man inget av idag. Istället är det här ett supermysigt hem med 6 rum, en grönskande trädgård som man kan betrakta från den inglasade verandan. Vi skulle också vilja uppmärksamma dig på golven inomhus. Vi älskar dem!

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

5. Arkitektritad villa på landet

Björkvik, Katrineholm

Modernt hus om 180 kvm med massor av lantlig charm. Köket, som du ser på bild, är otroligt häftigt. När är maten klar? Det kan man enkelt hålla koll på från andra våningen.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

6. Idyllisk villa med fiskdamm

Attholmen, Alingsås

I den här bostadsannonsen reagerar man direkt på den extremt välskötta trädgården. Här har någon verkat med perfektion. Omgiven av hästhagar, rosenbuskar och fruktträd – här kan man leva drömmen på landet. Dessutom har du en egen fiskdamm med bland annat karp. Huset är rymligt och fint med en boarea på 174 kvm.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

7. Fanny & Alexander-villa

Ekeby-Almby, Örebro

Har du alltid drömt om att fira jul som i Bergman-klassikern Fanny & Alexander? Här är ett hus till salu som ger dig den möjligheten. Det vackra sekelskifteshuset är en dröm på insidan med salong, kakelugnar och romantiskt kök. Huset om 180 kvm ligger i naturnära Ekeby-Almby, en dryg kvart med bil från Örebro. Här har du också vackra sjön Hjälmaren som omedelbar granne.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

8. Mystisk villa

Gudö, Haninge

Det mystiska med det här huset är att bostadsannonsen snålar med bilder på hur huset ser ut på insidan. Vilket är rätt vanligt ibland med objekt som ligger under ‘På G’, en avdelning som presenterar kommande försäljningar. Ibland finns endast beskrivning. Tanken är att väcka intresse, och se hur stort intresset är. Det som gör oss riktigt nyfikna är det faktum att huset ser både påkostat och stort ut, men enligt beskrivningen endast har tre rum. Enligt planritningen har köket öppen planlösning mot vardagsrum och hall. Vi är så nyfikna!

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

9.  Bostadsrätt med världens utsikt

Kungsholmen, Stockholm 

För kungsholmsbon i Stockholm är norrmälarstrand givet en varm sommardag. Från den här våningen om 163 kvm som nu är till salu har man paradplats på balkongen. Smultronställen som Mälarpaviljongen och Green Queen är bara en liten promenad bort från porten.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

10. Gård som håller i sig

Kvibille, Halmstad

Ja, du ser helt rätt. Den här hästgården var med redan förra veckan, som ett av den veckans mest klickad objekt. Intresset för gården har hållit i sig och därför är den med igen. Förutom ett hem med en riktigt hemtrevlig fasad, finns här gott om plats att inte bara hålla egna hästar, utan även andras.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen