Topp 10: Mest klickade bostäder på Boneo – vecka 18

30 april, 2020

Varje vecka listar vi de 10 objekt till salu eller ‘På G’ här på Boneo som våra besökare klickat mest på. Här är veckans mest uppmärksammade bostadsannonser.

Strandvilla, Ystad

Välkommen till The Hamptons. Nej, men trots att den här vackra strandvillan ligger i Ystad så har den allt man kan förvänta sig av ett lyxigt kustboende. Här hittar du bland annat ett elegant poolområde och ett beachhouse som är stort nog att vara ett helt eget hem. Dessutom har du en oslagbar utsikt från Ystad i Väster till Abbekås i Öster.

Läs mer i bostadsannonsen

Pampig villa, Ekeby-Almby Örebro

Fanny och Alexander-villan fick en alldeles egen artikel i veckan. Och nog hade Ingmar Bergman gillat det här majestätiska huset som dessutom har en egen ’hemlig’ spaavdelning.

Läs mer i bostadsannonsen

Torp, Malung Sälen

Det här är ett riktigt fynd. Torpet kostar inte ens 200 000 kronor. Med vandringsleder, fiskevatten och kanotleder som granne kan det här lilla huset om 50 kvm bli ett riktigt drömmigt semesterboende. Den som köper det kommer att behöva kavla upp skjortärmarna eller ta in hantverkare. Huset ser redan fint ut på utsidan, men behöver renoveras invändigt.

Läs mer i bostadsannonsen

Timmerhus, Älvros Härjedalen

Härliga härjedalen. Där finns det här vackra timmerhuset om 199 kvm. Det här huset kan man flytta in i direkt. Det är riktigt smakfullt och omsorgsfullt renoverat. Köket är särskilt fint där du hittar exklusiva faciliteter samtidigt som lantcharmen är enorm.

Läs mer i bostadsannonsen

Mystisk stuga, Borlänge

Den här mystiska stugan finns i Borlänge. Ett riktigt smultronställe med både sjötomt och egen brygga.

Läs mer i bostadsannonsen

Gårdshus, Halmstad

En ljudlös oas – mitt i stan. Det här gårdshuset finns i Halmstad, bara 3 minuter från Stora Torg. Men stadens liv och rörele märker man nog inte så mycket av på den här ’egna’ uteplatsen med rabatter och porlande fiskdamm.

Läs mer i bostadsannonsen

Villa, Växjö

En riktigt hemtrevlig 30-talsvilla med ett utgångspris på endast 1 450 000 sek. Det är dessutom ett stort hus om 190 kvm.

Läs mer i bostadsannonsen

Framtida arkitektdröm, Limhall Tjörn

Här kommer det säkert att ligga ett drömhus om några år. Platsen är redan fantastisk. Och om trångboddhet inte skrämmer så kan du redan nu flytta in i ateljén om 20 kvm som kommer på köpet. Härifrån kan du övervaka byggandet av ditt drömboende på tomten, samtidigt som du inte missar en sekund av det underbara livet i Kyrkesund.

Läs mer i bostadsannonsen

Minivilla, Lerum

Det här är verkligen ett unikt boende. Minivillan är bara 72 kvm men insidan är obeskrivligt mysig. Kolla t.ex. in rörspisen som tronar som en kunglighet i den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Den liknar ingenting vi tidigare sett.

Läs mer i bostadsannonsen

Carlanderska villan, Lerum

Om det förra objektet var litet och pittoreskt, så är det här huset, även det i Lerums kommun, raka motsatsen. Carlanderska villan är ett fantastiskt hus om hela 360 kvm. 10 rum i nationalromantisk stil

Läs mer i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen