Topp 10: Mest klickade bostäder på Boneo – vecka 19

7 maj, 2020

Veckans klickraketer innehåller ungefär samma ingredienser varje vecka. Pittoreska röda fritidshus, idylliska gårdar och en och annan lyxkåk. Här är veckans mest klickade objekt på boneo.se. Utan inbördes ordning.

Läs också: Bostadsförhöret: Lulu Carter

Villa, Mälarhöjden

Läs också: Världsunikt naturhus i Sverige – med medelhavsklimat

Det finns hus och så finns det paradhus. Den här villan om 303 kvm och med 9 rum hann bara ligga uppe några timmar på Boneo.se, men intresset lät inte vänta på sig. Huset från 1928 har en enastående utsikt. Som många av villorna har i vackra Mälarhöjden, söder om Stockholm.

Läs mer i bostadsannonsen

Villa, Dagsås Varberg

Man kan nästan höra fågelkvittret. Det här huset ligger verkligen på en rofylld plats i Dagsås. En plats där det för övrigt kryllar av smultronstället. Det här huset är nästan ett i sig självt. Kolla bara in sjöutsikten!

Läs mer i bostadsannonsen

Gårdshus, Halmstad

Gårshuset mitt i Halmstad är en ljudlös oas, som fortsätter att fascinera och intressera våra besökare här på sajten. Gårdshuset var en förra veckans mest klickade, och framgången fortsätter även denna vecka. Här är det inte bara den ‘egna’ innergården med fiskdamm och rabatter som är extra tillfredsställande. Även husets insidan är överraskande fint, trots att den totala boarean bara är 58 kvm.

Läs mer i bostadsannonsen

Villa, Varola Toddestorp (Skövde)

Om du drömmer om ett hem där vattnet porlar rofyllt precis utanför ditt fönster, så är den här lilla pärlan, alldeles intill Ösan, kanske något för dig. Trots den ganska minimala boytan till (53 kvm) så är detta en fristående villa. Den stora uteplatsen och loftet inomhus gör dock att detta känns som ett betydligt större hem. Och kolla in trappan upp till loftet som verkligen är en klass för sig.

Läs mer i bostadsannonsen

Fritidshus, Blomberg Götene

Det smyger sig alltid in en liten röd stuga bland klickraketerna. Och den här veckan är inget undantag. Det här fritidshuset om 67 kvm får en hel del charmpoäng för den fina entrén. Inomhus är det ljust och fräscht. Ett riktigt bra fritidshus ska också ha närhet till det allra bästa med svenska sommaren. Vatten, båtliv och badupplevelse. Och det hittar du bara 2 km från det lilla söta huset med det passande namnet Gum Lyckhem 1.

Läs mer i bostadsannonsen

Villa, Ängelholm

Ett riktigt drömhem till en liten peng. Det är helt otroligt vad man kan få för 2 975 000 sek cirka 54 mil från Stockholm. Det är nämligen utgångspriset på den här superfina gula villan strax utanför Ängelholm. Förutom ett vackert hus om 200 kvm ingår en härlig trädgård med växthus, syrenér och äppelträd.

Läs mer i bostadsannonsen

Fritidshus, Åre

Det här är ett fritidshus som inte går av för hackor. Med skidåkning, vandringsleder och naturupplevelser utanför husporten. Där du dessutom har en egen trappa från vilken du når skidtransporten precis nedanför huset. Snacka om vip-entré. Huset är 270 kvm fördelat på två lägenheter. Så hit kan du bjuda med någon släkting som både får umgås med dig och din familj, men samtidigt kan åtnjuta lite egentid. Villan ligger i populära området Sadeln, och utsikten härifrån är minst sagt tillfredsställande.

Läs mer i bostadsannonsen

Fritidshus, Åkarp Örkelljunga

Nästa röda stuga på listan är det här fritidshuset i Åkarp, Örkelljunga där vi förutsätter att de nya ägarna gillar träinslag i interiören. Här finns det träinslag i massor, inklusive ett härligt tak med synliga bjälkar. Allra mysigast är sovrummet under snedtak. Missa inte det bland bilderna. Utgångspriset är minst sagt överkomligt. För 775 000 sek får du också en liten söt gäststuga på tomten.

Läs mer i bostadsannonsen

Gård/skog, Åre

Egen brygga, sjötomt, skogsmark och åkermark, med lantligt privat läge. Det här är verkligen en idyllisk gård till salu. En av de flera byggnaderna på tomten är ett Per Albin-Torp som behöver viss renovering, men naturligvis kommer med stora doser 30-talscharm.

Läs mer i bostadsannonsen

Villa, Mönsterås

Sedan 1810 har det här vackra hemmet stått här. Byggnaden ska ha uppförts redan 1749 men hur det flyttats hit, eller varifrån, förtäljer inte bostadsannonsen. Med vetskapen om att huset har några hundra år på nacken, blir det extra chockerande att få se insidan. Det är verkligen otroligt fint. Ja, vi påstår att vi sparat det bästa på den här listan till sist.

Läs mer i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen