Veckans mest klickade på Boneo

19 november, 2019

Det är vårt mest klickade innehåll här på Boneo – varje vecka faktiskt. Ett format som handlar om – det mest klickade. Det känns ju ändå rimligt.

Det intressanta är att det är väldigt olika objekt till salu som våra besökare intresserar sig för eller fascineras över, vecka för vecka. En vecka kan det vara kommande bostäder till salu som intresserar mest, en annan vecka är det större fokus på kommersiella fastigheter. Förutom intresset för bostäder i Sverige, ser vi också en stark ökning av sökningar på bostäder utomlands. Kanske är det många som längtar extra till sol och värme just nu?

Fler och fler använder nu också vår tjänst bevaka bostad, för att inte missa eventuella uppdateringar om en drömbostad plötsligt skulle komma upp på Boneo. Ibland kan det nämligen gå väldigt fort. Ett av de mest klickade objekt till salu som vi listar nedan är nämligen inte till salu längre. Det hann bara vara uppe i drygt 14 timmar. Vi har valt att ändå ta med det. Du som läser kommer förstå varför.

Här kommer de bostadsobjekt som våra besökare intresserat sig för mest under helgen och veckans första dag. Utan inbördes ordning. Vi reserverar oss i vanlig ordning för att objekten kan vara sålda när du som besökare läser det här.

Svärdsklova norra udde, Nyköping

Bostadstyp: Fritidshus

Boarea: 45 m²

Pris: 3 748 000 kr

Mäklare: Skandiamäklarna Nyköping/Oxelösund

Boneo älskar: Att du aldrig skulle kunna gissa hur det ser ut inomhus. Det här fritidshuset är en cliffhanger, bokstavligen.

Läs mer och se fler bilder

Se fler bostadsobjekt från Nyköping

Linné, Göteborg

 

Bostadstyp: Bostadsrätt

Boarea: 95 m²

Pris: 4 900 000 kr

Mäklare: Bjurfors bostadsrätter city

Boneo älskar: Ibland går det fort. Linné är ett område som är känt för sina vackra sekelskifteshus. Den här underbara bostadsrätten fick ett kort liv på Boneo. Efter mindre än 15 timmar uppe på sajten så var den såld. Vi förstår varför.

Läs (ändå) mer och se bilder

Se fler bostadsobjekt från Linné

Odenslunda, Upplands väsby

Bostadstyp: Villa/Radhus

Boarea: 82 kvm

Pris: 3 195 000 kr

Mäklare: Bjurfors Upplands Väsby

Boneo älskar: ’Ett möjligheternas radhus’, en potential som flera verkar ha sett, eftersom budgivningen pågår. ’Ett hus som behöver kärlek och pengar’ skrev en person om huset i sociala medier. Behöver inte alla hem det? Vi på Boneo hoppas att delar av 60-talscharmen får vara kvar.

Läs mer och se fler bilder

Se fler bostadsobjekt från Upplands Väsby

Bergkvara, Torsås

Bostadstyp: Villa

Boarea: 175 kvm

Pris: 695 000 kr

Mäklare: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Boneo älskar: Vad finns inte att älska med det här huset? Det är som en resa tillbaka i tiden. Till 1900-talets början. Spegeldörrar, trägolv och järnspis. Till ett pris som är närmare en halv miljon, än det är till en hel.

Läs mer och se bilder

Se fler bostadsobjekt från Torsås

Falsterbo, Vellinge

 

Bostadstyp: Villa

Boarea: 225 kvm

Pris: 13 000 000

Mäklare: Bjurfors Höllviken

Boneo älskar: Två ord räcker. Påkostad designdröm.

Läs mer och se bilder

Se fler bostadsobjekt från Falsterbo

Förslöv, Båstad

Bostadstyp: Villa

Boarea: 138 kvm

Pris: 2 550 000 kr

Mäklare: Husman Hagberg, Ängelholm

Boneo älskar: Dubbeldörrarna, den blå väggen i kontoret/ateljen, trädgården och den högst personliga husfasaden.

Läs mer och se fler bilder

Se fler bostadsobjekt från Båstad

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen