Vilket flyt – nu är husbåten M/S Tärnan till salu

28 april, 2020

En semesterbostad som kan förflyttas öppnar ju upp för enormt många fler möjligheter än om man köper en stuga som står där den står. Det handlar ju egentligen om vad man gillar. Den som vill ha en fast plats där man kan rota sig, sommar efter sommar, den köper ett hus, en stuga eller ett torp. Den som längtar efter ett semesterfirande med större frihet, den kan istället lägga vantarna på M/S Tärnan som nu är till salu.

Läs också: Drömhus på landet – men insidan överraskar

M/S Tärnan har ryskt ursprung och byggdes om i Sverige under sju år, mellan 2003-2010. Resultatet blev ett 60 kvm stort fint inrett fritidshus. Här finns ett stort kök som inte gör matlagningen mer utmanande än hemma, matplats, sovrum, duschrum (kommer inte behövas sommartid, det är ju bara att kasta sig själv överbord) och till och med ett sällskapsrum. Allra härligast sommartid är såklart soldäcket.

Läs också: Lulu Carter bloggar på boneo.se 

Läs också: Pampig Fanny & Alexander-villa

Innan du bokar in dig på en intensivkurs för att ta din skepparexamen – det behövs inte. Båtens längd och bredd är inom sådana ramar att du själv kan ratta M/S Tärnan genom sommarsverige. Just nu ligger M/S Tärnan förtöjd på Lilla Essingen, i Luxparkens marina. Den båtplatsen kan också övertas från den nuvarande säljaren.

För att läsa mer om M/S Tärnan, gå till bostadsannonsen.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen