Annons

Trend & Design

Detta är Boneo

Av Alexander Erwik
alexander.erwik@boneo.se 

En bostadssajt som behövs

Boneo startade för att vi behövdes på marknaden. Vår ambition är att erbjuda en modern och kostnadseffektiv bostadssajt med fokus på användarens behov och önskemål. Vi är också resultatet av ett helt unikt samarbete mellan flera av Sveriges största mäklarföretag. Bakom Boneo står mäklarföretagen Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bjurfors, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset, HusmanHagberg, ERA och Mäklarringen.

När det först skrevs om oss så var tanken att vi skulle heta något annat än det vi gör nu idag. Innan lansering hann vi dock komma på andra tankar. Tankar som landat i ett namn som bättre beskriver den sajt vi har för avsikt att vara. Boneo kommunicerar både att "bo" och framtid/flytt genom "neo" som på forntida grekiska betyder nytt - vilket blir "bo-nytt" helt enkelt.

Boneo är ett namn som skapar större möjligheter och bättre signalerar vad vi vill åstadkomma – en ny bostadsmarknad. Vårt tidigare arbetsnamn Bomero var förvisso ledigt som annonsportal men också nyttjat av ett nybildat bolag inom fastighetsutvecklingsbranschen. Så förutom att vi fått ett slagkraftigare namn i Boneo, så undviker vi också eventuella förväxlingar. Att vara en tydlig bostadssajt är nämligen en grundpelare för oss.

Du som mäklare har möjlighet att ansluta till Boneo. Maila oss på info@boneo.se så berättar vi mer.

Bostadsannoseringen på Boneo är redan live och uppdelad i följande kategorier:

Sök bostad > 
På g >
Utland >
Bevaka bostad >
Få mäklaroffert >
Kommersiella >

Boneo är mer än bara bostäder

Boneo är mer än bara bostäder. Under vårt magasin Trend & design bjuder vi på bred meny med redaktionellt innehåll som vänder sig till dig med ett hem, oavsett om du trivs där du bor eller letar nytt bland våra annonser.

Var du bor i landet, i etta eller treplansvilla, ensam, i kollektiv eller med familj på fyra kommer inte att ha någon betydelse för dig som besökare.

Vårt innehåll är en omsorgsfullt komponerad mix av underhållning, tips, trender och inspiration, om ditt hem och det du gör i det. Men också innehåll som utvecklar och upplyser. De flesta av oss är trots allt varken inredare, belysningsexperter eller hantverkare.

Sex inredningsprylar som ser dyrare ut än de är >>

Boneo vill vara den sajt som inte bara leder dig fram till hemmet du drömmer om, utan också hjälper dig inreda, såväl som förbättra och förenkla din vardag. Boneo är den livlina du alltid kan 'ringa' när du inte sitter på alla svaren själv.

Att vara samtida är viktigt för oss, att prata om det som andra pratar om, just nu.

Så får du hela familjen att leva klimatsmart >>

Ibland går vi utanför vår box, rent bokstavligen. Därför har vi bland annat bestämt oss för att berätta om resmål i över hela världen. Reportage som tar oss både till Tel Aviv, Berlin, Marbella och Portugal de första veckorna, den här veckan har vår resereporter Jessica Berghult besökt nyligen omtalade (minst sagt) Tel Aviv. 

Läs resereportaget Tel Aviv - staden som alltid är vaken >>

Självklart tar vi löpande pulsen på bostadsmarknaden och berättar om nya spännande bostadsprojekt, över hela landet, såväl som utomlands dit svensken bevisligen gärna flyttar. Fler och fler svenskar investerar nämligen i ett boende utomlands. En del bara för att vara där hälften av året, andra för gott. Förutom att de mäklarföretag som ligger bakom Boneo har objekt utomlands under avdelningen 'utland', kommer vi att bevaka de länder och städer där svenskar valt att slå sig ner. Vi börjar i Marbella där vi intervjuat svenskar som valt solen för ett halvt- eller helt år, istället för den svåra vinter vi förmodligen har framför oss.

Läs vår intervju med Mi Ridell här >>

Tillsammans med ett stort nätverk av inredare, experter och trendsättare kommer Boneo att leverera dagligt innehåll, ibland med en väntad och önskad vinkel, men ofta med överraskande moment och nya, ännu inte skildrade perspektiv.

Självklart finns Boneo i alla större sociala medier. Följ oss här:

Instagram.com/boneo_bostad

facebook.com/boneosverige/

Twitter.com/boneose

Naturligtvis har vi en hel del ess i förklädet, så att säga, men det tror jag att du redan räknat ut.

Vi hoppas att du ska trivas här!

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons