Annons

Trend & Design

Lulu Carters bostadsfavoriter: 'Den här staden är det nya svarta'

Gård i Tomelilla, perfekt tvåa i staden som är det 'nya svarta' eller fashionabla Djursholm. Inredaren Lulu Carter har en bred smak när det kommer till drömboendet. Här är hennes favoritobjekt på Boneo.se just nu. 

Text nedan av: Lulu Carter, lulu.carter@boneo.se

Nu har jag drabbats. Boneo-beroendet har satt sina klor i mig och det är alldeles underbart för jag drömmer mig bort varje vecka. Denna vecka står det mellan gården i Tomelilla på ljuvliga Österlen, min nya favoritstad Malmö där jag hittat den perfekta 2:an eller drömboendet i fashionabla Djursholm. Var ska jag flytta in? 

Fritidshus, Sillaröd, Tomelilla

Hitta fler objekt i Tomelilla >>Jag som bott på Österlen känner så väl till trakterna så jag vet var detta lilla paradis ligger. Vilket litet drömställe! "Augustaborg". Jag förälskade mig direkt i namnet och det här är en sån där liten pärla som jag börjar "fantasi-inreda" direkt. Här skulle det bli vintage och loppisfynd. Jag skulle flänga runt på Österlen och fynda. Fantastisk kamin som sprider värme till hela huset. Hade en liknande på vår lilla gård så jag vet. 

En Stockholmsbo som jag blir ju tårögd över prislappen dessutom. Så mycket paradis för pengarna. Frågan är nu om jag på fullaste allvar inte ska åka ner och titta på Augustaborg..?

Läs mer och se fler bilder här

Förmedlas av: Bjurfors Österlen

Bostadsrätt, Malmö

Hitta fler objekt i Lindeborg, Malmö >>Malmö är "det nya svarta"! Ialla fall för mig. Har en gammal moster i staden så jag är ofta där och har följt utveckling under de sista tjugofem åren. Härlig stad har det blivit med all spännande arkitektur framförallt men också så mycket att upptäcka i övrigt. Museum, restauranger, shopping och stadsvandringar. Sen är ju det bästa av allt bron över till Köpenhamn och kontinenten såklart. Känslan av att plötsligt ha resten av Europa för sina fötter. 

Nu vill jag då flytta till Lindeborg och Solistgatan 12f. Jag vet var i Malmö Lindeborg är beläget och jag gillar området men framförallt tycker jag om dessa 60 kvm rymd och ljus i skön planlösning där man gjort om en 3:a till en 2:a. Om man inte behöver många rum eller som jag har vuxna utflugna barn tycker jag detta är perfekt, och så mycket roligare att inreda. Det blir en generös bäddsoffa till alla övernattande Stockholmare. En riktigt snygg bostad och när jag tittar på bilderna skulle jag gärna köpa inventarierna också. Smakfullt! Uteplatsen ska vi inte glömma. Skön liten insynsskyddad oas. Ett "extrarum" helt enkelt.

Läs mer och se fler bilder

Förmedlas av: Bjurfors Malmö City

Bostadsrätt, Djursholm

Hitta fler objekt i Djursholm >>Djursholm. Helt klart min och säkert mångas favoritförort till Stockholm. Elegantare kan det inte bli. Strandvägen inne i stan eller "Djursan", vet inte vilket som är flottast.

Nu har jag inte ägt något boende i Djursholm men jag har faktiskt bott där under en period för många år sen, och jag har ganska mycket vänner där. Så jag vet precis hur härligt det är med alla fantastiska gamla villor, trädgårdarna och närheten till vatten och vackra grönområden. Det är väl säkerligen fortfarande den dyraste närförorten, just därför tyckte jag att just detta objekt var mycket boende för pengarna. 110 kvm våning i två plan i Djursholm för 7 miljoner är bra!

Jag vet, det ÄR mycket pengar men hade det varit 110kvm i innerstaden hade samma våning kunnat kosta 15 - 20 miljoner om inte mer. Särskilt om man betänker hur unik den är invändigt. Se bara på dessa magnifika ateljéfönster. Wow!! Här skulle jag hänga mycket konst och äntligen få plats med en egen liten ateljé där alla mina penslar och dukar kunde få stå framme. Jag kunde äntligen komma loss med mitt egna skapande för ett av rummen skulle jag definitivt avsätta för detta.

Jag skulle ha spännande stora lampor. Redan nu vet jag en från Nordiska Galleriet som skulle passa perfekt. Hemmet skulle jag fylla med flera kelimmattor som jag älskar och stora golvkuddar och och och... möjligheterna är oändliga i ett sånt här hem. 

Det finns suveräna kommunikationsmöjligheter och med bil tar det inte mer än 15 min in till city. I helgen tänker jag åka ut med bilen och titta. Åtminstone utifrån till att börja med. Djursholm är ju ändå drömmen. 

Läs mer och se fler bilder

Förmedlas av: Husman Hagberg Sollentuna

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Annons