Titta in i mini-villan!

2 februari, 2020

Det dyker upp fler och fler miniboenden här bland bostadsannonserna. Nog har det alltid funnits små lägenheter på bostadsmarknaden, men den här minivillan är något helt annat än ett vanligt litet boende. Man kan säga att det är en bostad som ligger i linje med den minimalistiska läran, som menar att vi ska göra oss av med allt överflöd och bara använda det vi behöver. Själva golvytan i bostaden på nedre plan är liten (21 kvm), men det är ändå ett hem som ger stor frihet och därför känns större. Här behöver man inte göra avkall på någonting för att man väljer att bo mindre. Små hem idag behöver inte nödvändigtvis heller vara enkla hem. I det här boendet hittar du bland annat Carraramarmor i både kök och badrum.

Mini-villan i Älvsjö utanför Stockholm finns att köpa som bostad här på Boneo har allt ett singelhushåll behöver (ja, man kan naturligtvis också bo två här). Golvytan på nedervåningen är förvisso bara 21 kvm. Men sedan tillkommer loftvåningen (sovrummet) som är 12 kvm, och 20 kvm stor uteplats med gott om utrymme för både solstol och grill. Takhöjden är imponerande 4 meter och de stora fönsterpartierna garanterar stort ljusinsläpp om man så önskar. Ett tips är dock att investera i gardiner eller annat som förhindrar den lika enorma insynen som taket är högt.

Minihuset har också egen parkeringsplats, och ett externt förråd utanför huset. Rent tekniskt är detta en bostadsrätt, men husets fristående placering ger helt klart en villa-känsla. Utgångspriset ligger på 2 195 000 kronor. För att se mer av huset, scrolla ner och titta på bilderna, eller gå direkt till bostadsannonsen på Boneo

Kolla också in det här minihuset på 42 kvm

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen