Annons 680492

Loading interface...

RadhusBergnäset, Luleå

Vattentornsvägen 24, Bergnäset, Luleå

2 650 000 kr 4 rok 107

Ett funkisradhus på omtyckt, idyllisk gata uppe på Trolleberg, Thurfjell i 3 halvplan! Letar du efter något riktigt hemtrevligt och mysigt så kan det här vara något för dig. Boytan på totalt 107 m² rymmer kök, vardagsrum, tre sovrum och ett litet mellanplan för t ex kontor.
Här erbjuds ett välbevarat boende där solens strålar är en viktig del av karaktären. Radhuslänga om tre varav denna ligger i dess mitt, omgiven av mycket trevliga grannar.

Huset står på en lättskött, rogivande och fin liten tomt med lite buskar och annan lättskött perenna som avskiljer mot grannar och det bästa av allt är det fina läget på uteplatsen som ligger i soligt söder-/sydvästläge. Trädäckad altan med rogivande utsikt mot ett grönområde med glesväxta tallar på avstånd. Lekplatsen ligger ett stenkast ifrån, uppe på en knabbe omgiven av ängsmark.

Radhuset är i mycket välskött originalskick vad gäller konstruktionen som fasad, yttertak, delvis fönster, vatten- och avloppsledningar. Ytskikten har förändrats genom åren förstås men köket är fortfarande i originalutförande.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Bergnäsets hjärta. Närhet till sandlådan, gungor som ligger intill och badplatsen Trolltjärn med härlig sandstrand en kort promenad bort. Elljusspår, löpslingor i tallhedsskogen på kort promenadavstånd. Även fina promenadstråk en bit längre bort efter älven med båthamn och fler badstränder.

Varmt välkommen till Vattentornsvägen!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 291 m²

Kvm-pris: 24 766 kr/m²

Byggnadsår: 1960

Dagar på Boneo: 31 dagar

Lis-Marie Pettersson

Mäklarhuset Luleå
Kungsgatan 25D, Luleå

070-660... Visa telefon

lis-mar... Visa epost