Annons 680492

Loading interface...

RadhusPorsön, Luleå

Praktikantvägen 3, Porsön, Luleå

2 575 000 kr 5 rok 135

Budgivning
Hörntomt, lagom stor att sköta om, FRIKÖPT dessutom!

Yteffektivt och luftigt kedjehus om fem rum och kök med två hela plan, inga snedtak som begränsar boytan, huset är mycket större än du kan ana från utsidan. Som första hus på gatan blir hörnläget ypperligt, stiligt välvårdat intryck med extra bred asfalterad infart (rymmer tre bilar).
Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara bostaden för dig. Välunderhållet allt igenom, ny fasad + tilläggsisolerad, nya fönster, nyare köksinredning, helrenoverat badrum, WC och tvättstuga med klinker + golvvärme, fiber indraget mm.
Här erbjuds ett smart planerat boende om fem rum och kök samt vidbyggd ekonomidel med varmbonat garage och förråd.

Huset ligger fint på hörntomt som är lagom stor, lättskött och barnvänlig med välskött gräsmatta, trädäckad altan med många soltimmar från söder / sydväst.

Här på Porsösundet bor du i klassiska och idylliska kvarter. Naturen, Björsbyfjärden ligger bara en liten bit bort och Teknikens hus når du enkelt och bekvämt till fots. Liten lekplats lättillgänglig på gatan och det finns fler på området med klätterställningar och annat kul. Självklart finns även närheten till exempelvis fina grönområden, badsjö och busshållplats. Kort och gott ett optimalt hus och läge för en barnfamilj och dig som älskar närhet till naturen och vill ha tyst och lugnt runt omkring dig!
Välkommen!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 471 m²

Kvm-pris: 19 074 kr/m²

Byggnadsår: 1979

Dagar på Boneo: 27 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Lis-Marie Pettersson

Mäklarhuset Luleå
Kungsgatan 25D, Luleå

070-660... Visa telefon

lis-mar... Visa epost