Annons

Loading interface...

TomtMöcklö, Karlskrona

Munkaholmsvägen 32, Möcklö, Karlskrona

2 750 000 kr

Nu finns tillfälle att förvärva ett stort tomtområde på vackra Möcklö omgivet av härlig natur och skärgård med havet bara ett stenkast bort. Här kan du skapa drömboendet för dig själv på stor tomt, kanske som hästgård, eller utveckla området genom att skapa flera tomter. Marken passar både för att bygga permanentboenden eller fritidshus. Kommunalt VA samt fiber finns i området för anslutning.

Tomtmarken kommer att avstyckas från fastigheten Karlskrona Möcklö 9:1 och uppskattas till 55 000 m². Priset är fast och justeras inte för eventuella avvikelser upp eller ner i antal kvadratmeter. Kostnader för avstyckningen står köparen ensam för men säljaren skall så långt möjligt bistå Lantmäteriet i samband med avstyckningen.

Det åligger spekulant och framförallt köparen att hos Karlskrona kommun, VA-förening, Elnätsägare (Eon) , Lantmäteriet etc kontrollera att köparens byggplaner är möjliga före köpet.

Befintliga pantbrev kommer att vara kvar i stamfastigheten och inte följa med till den nya fastigheten.

Taxeringsvärde kan ej anges för området då det utgör del av stamfastigheten.

Observera att samfälligheter och servitut ej är utredda. Detta görs efter behov av Lantmäteriet i samband med avstyckningen vilket innebär att samfälligheter och servitut kan komma att belasta den nya fastigheten.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 55 000 m²

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Peter Olsson

HusmanHagberg Karlskrona
Hantverkaregatan 13, Karlskrona

070-677... Visa telefon

peo@hus... Visa epost

Annons