Annons 680492

Loading interface...

LägenhetEklanda, Mölndal

Eklanda Vall 43, Eklanda, Mölndal

4 rok 101

På G
Här erbjuds ett fint inrett BR-parhus i två plan om ca 101 kvm med altan i ett härligt läge. Husen som byggda 2003 inspirerades från 1920-talets engelska trädgårdsstäder och är en idyll för dagens barnfamiljer! På nedre plan är kvadratmetrarna uppdelade med ett kök med sittplats för 4-6 personer. I öppen planlösning finner vi det ljusa vardagsrummet med rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och rummet är även utrustat med en kamin som gör rummet extra trivsamt. Härifrån når vi den härliga uteplatsen med flera soltimmar. Vidare på nedre plan finns tvättstuga och badrum.
Vi tar trapporna upp till övre plan, här erbjuds tre generösa sovrum. Det större sovrummet har en egen klädkammare som underlättar förvaringen. Det finns även ett helkaklat badrum med badkar på detta plan.
Bostadrättsradhusen i Eklanda har blivit ett av Göteborgs mest eftertraktade boenden för barnfamiljer som önskar ett enkelt, socialt och barnvänligt boende. Stort förråd och bilen parkerar vi utanför. Här bor man bekvämt med närhet till förskola och grundskola runt knuten. Nära till Änggårdsbergen, Botaniska trädgården och köpcentra 421 i Högsbo. Välkomna!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Avgift: 4 381 kr/mån

Byggnadsår: 2003

Dagar på Boneo: 30 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Rasmus Broström

Bjurfors Mölndal
Bergmansgången 5, Mölndal

073-373... Visa telefon

rasmus.... Visa epost