Annons 680492

Loading interface...

VillaYtterby, Kungälv

Törnrosgatan 10, Ytterby, Kungälv

5 000 000 kr 7 rok 136

Budgivning
Stor och välrenoverad tegelvilla med en totalyta om 212 kvm. Bo bekvämt med gång- och cykelavstånd till förskola och skola, pendelstation och service. Villan har carport och är högt belägen på en härlig bergstomt. Här finns både bergsknallen med härlig utsikt och den plana trädgårdstomten med jordgubbsland och plats för kubbspelet eller studsmattan och två altaner i soligt västläge.

Exteriören är väl underhållen med nytt tak år 2011, samtliga fönster bytta år 2013 och fasaden målades år 2018! Även ny bergvärmepump installerades år 2005.

Interiört är planlösningen helt perfekt för den växande barnfamiljen. Via det breda och vackra trapphuset nås kök och vardagsrum. Det trivsamma köket är från Ballingslöf och är nytt från 2016. Här fås en härlig utsikt över området som skapar en luftig atmosfär till köket. Vardagsrummet knyter an till grönskan i trädgården med utgång till altanen via ett stort skjutdörrsparti som man gärna öppnar upp och förlänger huset under sommartid. På den kyligare delen av året skapar den fina kaminen ett stort mervärde och en stor mysfaktor när mörkret faller utanför. På detta plan finns även tre sovrum och hemmets första badrum.
Souterrängplanet är perfekt för tonåringen med eget sovrum och ingång och stort extra allrum för kompishäng eller annat. Här nere finns även toalett, tvättstuga med dusch och bra förrådsutrymmen. Husets samtliga ytskikt samt kök och våtutrymmen är stilrent renoverade, det mesta under den senare delen av 2000-talet.

 
... Läs mer

MER FAKTA

Tomtarea: 1 030 m²

Byggnadsår: 1970

Kvm-pris: 36 764 kr/m²

Dagar på Boneo: mars 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Elena Pegoraro

Bjurfors Kungälv
Gymnasiegatan 6, Kungälv

076-648... Visa telefon

elena.p... Visa epost