Annons 680492

Loading interface...

VillaEkängen, Linköping

Östernäsvägen 9, Ekängen, Linköping

5 rok 210

På G
Nu har du chansen att köpa ett stort tvåplanshus i perfekt skick på populära och trivsamma Östernäsvägen med endast 200 meter från sjön Roxen. Villan uppfördes 2001 och rymmer 210 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök med smarta tillbyggnads lösningar till att skapa fler sovrum. Här erbjuds ett vackert och exklusivt boende med stora fönster, fint ljusinsläpp, högt i tak och modern utrustning. Till tomten hör en härlig stuga med 2 rum och kök om 60 kvm med goda sociala ytor i både nedre plan och uppe på det mysiga loftet. Bra ljusinsläpp med slående utsikt karaktäriserar detta året runt beboeliga hus som i dagsläget framstår som ett gästhus!

Det första som möter en i detta stora hus är en inbjudande och yteffektiv hall med platsbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Huset består sedan av ett stort och modernt kök med en öppen planlösning till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här finns två badrum - ett fräscht och praktiskt med duschkabin, handfat, förvaringsskåp och dimbara spotlights och en härlig bastu samt ett stort och rymligt badrum på övervåningen med jacuzzi. Vidare finns två klädkammare samt en praktisk och välutrustad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter.

Till huset hör en stor, välskött och vacker hörntomt med välskött gräsmatta och byggnadsförråd. Här finns även en stor och charmig altan med sol hela eftermiddagen och kvällen med plats för matbord och stolar samt en charmig och mysig balkong med sol hela morgonen och förmiddagen.
Sist men inte minst finns ett stort garage med bra förvaringsmöjligheter och gott om hyllor och garderober.

I Ekängen bor du i populära och trivsamma kvarter som är belägen intill sjön Roxen. Detta är ett drömställe för alla och speciellt för barnfamiljen. Här har ni närhet till vatten, skog och slingrande grusvägar. Här finns flera förskolor och en nybyggd skola för årskurs 1-6. Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter. Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen hem!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=599417
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 1 966 m²

Byggnadsår: 2001

Dagar på Boneo: april 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Filip Savic

SkandiaMäklarna Linköping
, Linköping

079-006... Visa telefon

filip.s... Visa epost