Annons 680492

Loading interface...

LägenhetUllstorp, Kungälv

Ringvältvägen 64A, Ullstorp, Kungälv

2 595 000 kr 4 rok 81

På G
Välkomna till en riktigt fin och fräsch fyra på Ringvältvägen! En bostad med riktigt välplanerade rum, en härligt öppen och modern planlösning. Alla ytskikt är enhetliga och stilrena vilket ger en skön känsla i bostadens samtliga rum. Lägenheten erbjuder en utsökt bra radhuskänsla när ni från uteplatsen kan sätta fötterna och kliva rakt ut på den stora gräsplätten utanför. Läget är absolut ett utav de bästa i föreningen med en fri och öppen placering mot grönskande natur och berg.

Här njuter ni utav bekvämligheten med att äga en bostadsrätt i en trygg och säker bostadsrättsförening med fördelaktigt mycket inkluderat i avgiften: värme, vatten, kabel-tv och parkering.

I omtyckta Ullstorp bor ni familjärt med närhet till Kungälv centrum, gång och cykelbanor finns hela vägen in. Pendlingsläget är perfekt då Grön express går direkt utanför dörren. För er som pendlar med bil har ni endast några minuter ner till motorvägspåfarten. Området erbjuder både härliga promenadslingor och lekplatser för barnfamiljen, här finns också en mycket populär förskola, närhet till åk 1-9 och på kort gångavstånd finns mindre kiosk med nödvändigheter.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 2

Hiss: nej

Avgift: 5 110 kr/mån

Kvm-pris: 32 037 kr/m²

Byggnadsår: 2009

Dagar på Boneo: maj 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Tove Pernhult

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Gymnasiegatan 4, Kungälv

076-318... Visa telefon

tove.pe... Visa epost