Annons 680492

Loading interface...

LägenhetStrömstad

BRF Freja, Trädgårdsgatan 10, Strömstad

2 000 000 kr 2 rok 53,60

Nyproduktion
Ta möjligheten att välja er lägenhet tidigt i processen i brf Freja i Strömstad!

Det gamla industriområdet Myren i Strömstad kommer att omvandlas till en ny stadsdel "Noatun" med lägenheter i bostadsrättsform, parker, hotell samt gångstråk mm. De 68 bostadsrätterna i Brf Freja 1 består av 2rok och 3rok i olika storlek. Oavsett storlek på lägenhet får du en väl genomarbetad, ljus och öppen planlösning - ritad av Tengboms arkitekter. Inredningen håller hög standard, med väl genomtänkta materialval. De flesta lägenheter har egen balkong eller uteplats - och i badrummet finns tvättmaskin och torktummlare på plats. Varje lägenhet har också tillgång till ett förråd.

Detta är en fantastiskt möjlighet att förvärva ett boende i ett av stans mest attraktiva läge där stora förändringar kommer att ske de kommande åren. Området ligger vid den vackra södra infarten till Strömstad, med en hänförande utsikt över inloppet och Kosterfjorden. Ett stenkast bort finns allmän service så som livsmedel, apotek, vårdcentral och shopping. Strömstad buss- och tågstation når man på gångavstånd.

Mellan husen kommer en vacker innergård att planeras med planteringsytor i växtbäddar, umgängesytor och sittplatser. Det kommer också att finnas möjlighet för föreningens medlemmar att grilla på innergården.
Miljöhus finns på gården. För cyklister finns cykelparkering och för bilister möjlighet att hyra parkeringsplats. Det kommer att byggas ett stort garage under huset med hiss direkt upp till varje våningsplan.

Klicka på länken nedan där ni hittar lägenhetsväljaren samt projektsidan för mer information


För övriga frågor samt tecknande av förhandsavtal kontakta fastighetsmäklarna
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 3 av 5

Hiss: ja

Avgift: 3 427 kr/mån

Kvm-pris: 37 313 kr/m²

Byggnadsår: 2022

Dagar på Boneo: mars 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Frida Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
Västra Klevgatan 11, Strömstad

072-733... Visa telefon

frida.j... Visa epost