Annons

Loading interface...

VillaFrigiliana, Spanien

Underbart läge strax utanför Frigiliana, Frigiliana, Spanien

600 000 EUR 6 rum

Utland
Välkommen till det vackra Frigiliana och ett boende utöver det vanliga! Här kan vi presentera en villa som genomsyras av ljus, vackert utförande samt toppmodern interiör. Här finns även privat pooler samt underbara terrassytor med panoramautsikt över berg, grönskande omgivningar och hav.

Bostad med fyra sovrum, ett kontorsrum, tre badrum, vardagsrum samt kök. Bostaden är fördelad över två våningar, varav du på bottenvåningen finner två sovrum med eget badrum. En våning upp erbjuds ett fullt utrustat kök med bänkskiva i granit, samt vardagsrummet. Härifrån har du en separat matsalsdel, samt utgång via altandörrar till den fantastiska terrassen.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Frigiliana är en charmig vit bergsby som omges av vackra landskap. Här har du en magisk utsikt över berg, planteringar och Medelhavet. Smala gränder med butiker, restauranger och barer. Frigiliana är känt för sin lokala honung och det söta Frigiliana vinet. Ca 10 minuters bildfärd till Nerja där du även finner stränder och ca 50 minuter från Malaga flygplats.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 4 st

Antal badrum: 3 st

  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Malin Billbäck

SkandiaMäklarna Nerja
, Nerja

034-952... Visa telefon

nerja@s... Visa epost

Annons