Loading...

Underbart läge strax utanför Frigiliana

Frigiliana, Spanien

Villa6 rum200
600 000 EURBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

Välkommen till det vackra Frigiliana och ett boende utöver det vanliga! Här kan vi presentera en villa som genomsyras av ljus, vackert utförande samt toppmodern interiör. Här finns även privat pooler samt underbara terrassytor med panoramautsikt över berg, grönskande omgivningar och hav.

Bostad med fyra sovrum, ett kontorsrum, tre badrum, vardagsrum samt kök. Bostaden är fördelad över två våningar, varav du på bottenvåningen finner två sovrum med eget badrum. En våning upp erbjuds ett fullt utrustat kök med bänkskiva i granit, samt vardagsrummet. Härifrån har du en separat matsalsdel, samt utgång via altandörrar till den fantastiska terrassen.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Frigiliana är en charmig vit bergsby som omges av vackra landskap. Här har du en magisk utsikt över berg, planteringar och Medelhavet. Smala gränder med butiker, restauranger och barer. Frigiliana är känt för sin lokala honung och det söta Frigiliana vinet. Ca 10 minuters bildfärd till Nerja där du även finner stränder och ca 50 minuter från Malaga flygplats.
... Läs mer

Fakta

  • Antal sovrum4 st
  • Antal badrum3 st
  • Tomtyta5 000 m²
  • Terrass
  • Privat pool

Ansvarig mäklare

Malin Billbäck

SkandiaMäklarna Nerja
Nerja
Loading...
Loading...