Annons 680492

Loading interface...

LägenhetTorrequebrada, Málaga, Spanien

Calle Ave Marina 16, Torrequebrada, Málaga, Spanien

389 000 EUR 3 rum 79

Utland
I det ögonblicket du går in till ditt nya hem på andra linjen från stranden i Torrequebrada kommer du att njuta av den vackert renoverade lägenheten med ett stort vardagsrum och 2 sovrum och 2 badrum. Renoveringen gjordes 2017 som inkluderade även byte av köksapparater. Även om lägenheten är spektakulär inifrån, kommer du förmodligen att njuta större delen av din tid på terrassen för att rensa ditt drägel eftersom du ständigt är förvånad över den fantastiska panoramautsikten över havet du har.

Samhället erbjuder tre poolområden och en av dem är en saltvattenpool. Ett av poolområdena har också en barnpool. Om du har svårt att välja vilket poolområde du vill gå till kan du alltid bara stanna i din privata jacuzzi på terrassen och fortsätta njuta av utsikten.

Det är svårt att slå läget för denna lägenhet har eftersom du är bara ett steg ifrån stranden och gångavstånd till två av de mest berömda restaurangerna i det närliggande området. Som granne har också Torrequebrada Golf.

Lägenheten har också en stor uthyrningspotential. För att vara mer specifik, när ägaren har lagt ut det för uthyrning har han debiterat
Högsäsong: 1 600 EUR / vecka

Lägenheten har ett garage och ett riktigt stort förråd (cirka 20m2).

Kontakta oss på SkandiaMäklarna Fuengirola för mer information!

... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 2 st

Antal badrum: 2 st

Våning: 4 av 5

Hiss: ja

Byggnadsår: 2004

  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Gustav Håkansson

SkandiaMäklarna Fuengirola
, Fuengirola

034-684... Visa telefon

gustav.... Visa epost