Annons 680492

Loading interface...

LägenhetHuskvarna - City, Jönköping

Vättergatan 26D, Huskvarna - City, Jönköping

3 350 000 kr 4 rok 114

Den omslutande och mysiga gård som stänger ute stadens brus, gör det rätt svårt att förstå att man befinner sig mitt i city. Ett rogivande första intryck, inger en härlig känsla som förstärks när man upptäcker att man har en egen entré, som att bo i hus men ändå inte. Här har du din egen parkering i anslutning till din entrédörr. Här har man val att dela upp trädgården i fyra så att man har sin ” egna trädgård” och kan nyttja hur man vill.
Bostaden är genomgående renoverad med förstklassiga materialval, sobra färgsättningar och praktiska lösningar som skapar ett både vackert och funktionellt hem. Kringgående planlösning, med två rum i fil som idag används som vardagsrum och blir den naturliga samlingspunkten. Köket är en charmig avdelning, värt en berättelse för sig självt. Utformningen av köket är traditionell med köksinredning i vitt. Ett trevligt kök att stå och laga mat i. Badrummet är praktiskt med stor dusch, utrymme och de bekvämligheter du behöver i ett badrum, samt ett separat wc. På vindsvåningen bjuds vi på ett öppet och luftigt plan med takbjälkar och murstock mitt i rummet och en magisk fransk balkong med utsikt över Vättern. Här ryms en sovrumsdel och ett allrum samt ett stort dressingroom som löser förvarings bekymren. Samt en liten toalett.

Att lägenheten dessutom är belägen på en av Huskvarnas mest attraktiva adresser i en mycket stabil förening med låg belåning är ytterligare ett stort plus. Läget är verkligen helt perfekt, bnärhet till mataffärer, vårdcentral och restauranger, så fort man kommer innanför portarna och sen upp i lägenheten så kan man inte tro att man befinner sig mitt i stan.... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2

Hiss: nej

Avgift: 3 550 kr/mån

Kvm-pris: 29 386 kr/m²

Byggnadsår: 1929

Dagar på Boneo: 17 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Magdalena Stoor

Bjurfors Jönköping
Klostergatan 9, Jönköping

072-314... Visa telefon

magdale... Visa epost