Annons 680492

Loading interface...

LägenhetTollare, Nacka

Hedenströms väg 15, Tollare, Nacka

3 795 000 kr 3 rok 81

Välkommen hem till denna ljusa och charmiga lägenhet belägen i lugna, fridfulla Tollare! Här möts du av en välplanerad bostad med genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Det trevliga gavelläget ger ett mycket generöst ljusinsläpp från tre väderstreck. Här njuter du av stora sociala ytor i öppen planlösning med smakfullt kök med rymlig matplats. Som pricken över i erbjuder bostaden en härlig uteplats om 15 kvm med förmiddagssol.

De två sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsängar. Intill sovrummen finns en rymlig klädkammare med mindre fönster vilket skapar möjligheter att nyttja dessa som extra rum t.ex. arbetsrum. Det gör helt enkelt att lägenheten med enkla medel kan nyttjas som en mindre fyra. Vill man skapa ett stort sovrum är det möjligt att ta ner väggen mellan klädkammare och sovrum 2. Från lägenhetens största sovrum finns utgången till bostadens uteplats.

Badrummet är stilfullt utformat med kakelsättning i vitt och utrustat med golvvärme, badkar och tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. I föreningen finns en mysig innergård med liten lekplats och det centrala läget i Tollare ger er närhet till såväl centrum med närlivs som kommunikationer, nybyggd lekplats och framtida strandpromenad med bistro och gelateria.

Tollare är framtidens område. Här växer en urban, sjönära stadsdel fram mitt i Lännerstas villaidyll. Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du 30 meter över vattnet (Lännerstasundet) och med underbar tallskog runt husknuten samtidigt som du når Slussen med buss på dryga 20 minuter. Längs med strandpromenaden finns en nyanlagd småbåtshamn varifrån man via en flytbro kan fortsätta ut till den vackra lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. På sikt planeras även SL-båtar (Sjövägen) att trafikera Tollare.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Avgift: 3 923 kr/mån

Kvm-pris: 46 852 kr/m²

Byggnadsår: 2017

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Fatos Cetinkaya

SkandiaMäklarna Nacka
, Nacka

072-180... Visa telefon

fatos.c... Visa epost