Annons 680492

Loading interface...

LägenhetInre Hamn, Karlstad

Gustaf Lovéns Gata 10, Inre Hamn, Karlstad

2 195 000 kr 3 rok 86

Budgivning
Välkommen till populära och trevliga Inre hamn och denna yteffektiva trea om 86 kvadratmeter. Om det är viktigt för dig att på ett enkelt sätt kunna umgås med familj och vänner är det här ett hem för dig – här får alla plats. En ljus lägenhet med stora fönster, sociala ytor och bra planlösning. I entréhall möts vi av ett vackert klinkergolv som sedan övergår i ekparkett som är
genomgående för bostadens alla rum. Du finner även här garderober med skjutdörrar. Vidare finns ett trevligt kök av ek som har goda förvaringsplatser och som erbjuder en öppen planlösning mot vardagsrummet. Bostaden har två sovrum, ett lite större med gott om förvaring samt en fransk balkong och sedan ett lite mindre som kan användas som barnrum eller kontor om så önskas. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, mysig och takbeklädd uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder kvällssol och plats för soffgrupp.

För dig som uppskattar ett centralt beläget boende är denna bostads läge i Inre Hamn optimalt. Här finns Karlstads Gästhamn ett stenkast från lägenheten och en kort promenad bort ligger Centrum. Dessutom har du Mariebergsskogen en bit bort från bostaden. På Gustaf Lovéns Gata 10 har du med andra ord nära till det mesta!
Välkommen på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: BV av 5

Hiss: ja

Avgift: 5 385 kr/mån

Kvm-pris: 25 523 kr/m²

Byggnadsår: 2008

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Michelle Felixson

Mäklarhuset Karlstad
Bryggaregatan 4, Karlstad

072-092... Visa telefon

michell... Visa epost