Annons

Loading interface...

LägenhetTorpa / Söder, Jönköping

Kungsgatan 19, Torpa / Söder, Jönköping

2 rok 61,50

På G
Välkommen till Torpa / Söder och denna tvårummare om 62 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är stilren och ljus och erbjuder bland annat fint ljusinsläpp, fönster i två väderstreck och öppen planlösning - ett exklusivt boende med fräscha ytskikt och vackra golv.

Till favoritrummen hör ett fint, praktiskt och välplanerat kök med generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet som renoverades 2016 är fräscht, smakfullt, praktiskt och har toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat, handdukstork och spotlights.
Vardagsrummet har en öppen planlösning med ljusa väggar och parkettgolv. Rummet är ljust och öppet med anslutning till balkongen.

HSB:s brf Kronan i Jönköping är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3328 ingår VA, värme, bredband och kabel-TV.

Här bor du mycket centralt, attraktivt och trevligt med närhet till bland annat matbutiker, skolor, lekplatser, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk, fina grönområden, tågstation och vårdcentral. Högskolan är belägen en kort promenad bort. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Torpa / Söder!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 6 av 7

Hiss: ja

Avgift: 3 328 kr/mån

Byggnadsår: 1957

Dagar på Boneo: maj 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Victor Göthberg

SkandiaMäklarna Jönköping
, Jönköping

076-890... Visa telefon

victor.... Visa epost

Annons