Annons 680492

Loading interface...

Lägenhet, RadhusEkeby, Uppsala

Reykjaviksgatan 78, Ekeby, Uppsala

3 600 000 kr 4 rok 90,50

Välkommen till detta välplanerade bostadsrättsradhus med egen ingång i markplan och tillgång till två uteplatser. Radhuset har fräscha ytskikt och en planlösning som fördelar sig på två våningar med ett rymligt kök, ett stilren badrum samt ett vardagsrum på entréplanet samt tre sovrum och ytterligare ett badrum på det övre planet. Intill uteplatsen på baksidan finns ett kallförråd.

I populära Ekeby bor ni ytterst bekvämt med endast några hundra meter till både förskola och skola. I grannskapet bor människor i alla åldrar. Ett stenkast bort finns Coop-affär och det är tre minuters promenad till Friskis & Svettis. Inom 10 minuters promenad nås Ica Väst, fotbollsplaner, tennisbana, restauranger, apotek, sommarcafé och vårdcentraler.

Ni upplever också de natursköna omgivningarna på nära håll genom närheten till Hågadalens naturreservat med vackra promenad- och joggingspår. På cykeln tar det ca tio minuter till Stora torget. Den bilburne är snabbt ute på Bärbyleden och har således endast fem minuter till E4:a-påfarten från bostaden. Lediga p-platser finns omgående.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Avgift: 4 094 kr/mån

Kvm-pris: 39 779 kr/m²

Byggnadsår: 1982

Dagar på Boneo: 7 dagar

David Almqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Drottninggatan 3, Uppsala

070-768... Visa telefon

david.a... Visa epost