Annons 680492

Loading interface...

FritidshusGotland

Bunge Sandviksvägen 22, Gotland

2 750 000 kr 3 rok 63

I den gamla beteshagen strax innan Bungenäs finner ni detta nybyggda och arkitektritade fritidshus ifrån 2016 om 63 m² fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Bostaden har en välplanerad planlösning med stora sociala ytor, rymliga rum och flertalet fönster och glaspartier som ger ett fint ljusinsläpp. Vardagsrum och kök i en öppen och luftig planlösning med ryggåstak och utgång till trälagd uteplats i söderläge med vy ner mot Bungeviken. Välutrustat vitt kök med bra arbetsytor. Helkaklat duschrum med golvvärme(el) och tvättmaskin. Två stycken sovrum varav ett med utgång till trälagd frukostveranda i öster och den andra med utgång till den stora trälagda uteplatsen i söder.

Modernt och praktiskt sommarboende eller permanentboende med kommunalt vatten och avlopp, fiber och låga driftkostnader via luft-luft värmepump.

Tomt om 955 m² som i öst gränsar till en allmänning. På fastigheten finns även trädgårdsbod. Fastigheten har en total byggarea på 180 m².

Området som fastigheten ligger i heter Lammhagen som är ett detaljplanlagt område med 37 stycken fastigheter. Här bor ni omgiven av vacker natur, närhet till flera badstränder, promenadavstånd till omtalade Bungenäs och till Fårösund samhälle är det ca 3 km.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 955 m²

Byggnadsår: 2016

Kvm-pris: 43 651 kr/m²

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Pontus Lundgren

Mäklarhuset Visby
Skolportsgatan 9, Visby

072-077... Visa telefon

pontus.... Visa epost