Annons 680492

Loading interface...

LägenhetÖrgryte, Göteborg

Anders Zornsgatan 23B, Örgryte, Göteborg

2 rok 59

På G
På populära Anders Zornsgatan hittar ni här in i en modern och välplanerad 2:a, med möjlighet att göra till en kvadratsmart 3:a. Endast en trappa upp möts man av genomgående ljusa ytskikt, fin fiskbensparkett, högt till tak och en rymlig balkong i soligt söderläge. Här finner ni även ett välutrustat och rymligt kök, totalrenoverat år 2015, med gott om plats för både matlagning och umgänge. Ett modernt helkaklat badrum med golvvärme. Det finns även gott om förvaringsutrymme i flertalet garderober.

I området finner ni Delsjöområdets naturreservat och sjöar där en mängd olika fritidsaktiviteter erbjuds året runt, bland annat Göteborgs bästa löparslingor. I närheten finns även tennisklubben GLTK, Nordic Wellness och Göteborgs Fältrittsklubb med ridskola.

En kort promenad nås spårvagnshållplats som trafikeras av linje 5. På några få minuter nås Korsvägen och sedan Avenyn. Cykelavstånd till pendelstationen Liseberg. Bö centrum inom gångavstånd med närbutiken Tempo, service- och blomsterbutik samt en thairestaurang och pizzeria. Vid St. Sigfrids plan finns fler restauranger och fiskhandlare samt en blomster- och inredningsbutik.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 3

Hiss: nej

Avgift: 3 887 kr/mån

Byggnadsår: 1945

Dagar på Boneo: 60 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Frida Jakobsson

Bjurfors Bostadsrätter City
Engelbrektsgatan 30, Göteborg

070-846... Visa telefon

frida.j... Visa epost