Annons

Loading interface...

VillaVärmdö - Malma, Värmdö

Stavsnäsvägen 176, Värmdö - Malma, Värmdö

6 995 000 kr 6 rok 158

För närmare information samt bokning av visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Nu saluförs den perfekta gården för er hästintresserade, för hunduppfödare, dig som egenföretagare som vill ha lagret på hemmaplan eller för er som bara vill bo i en vacker och behändig gårdsmiljö. Här kan du låta gårdsdrömmen bli till verklighet utan att ha långt till varken stan eller havet och Stockholms skärgård.

Välkommen till en unik fastighet med sällsam utsikt över Våmfjärdens glittrande vatten. Tomten har ett ypperligt solläge från morgon till kväll.
På fastigheten står en stor vacker mangårdsbyggnad i 2-plan. Villan är placerad på en trevlig och välskött trädgårdstomt. På fastigheten finns flertalet ekonomibyggnader. Stall med 5 boxar, tre sadelkammare, höloft med direktnedsläpp, gym och omklädningsrum, carport, förråd, 2 hagar, gäststuga med sovloft samt vacker vinkällare där man mer än gärna njuter av ett vällagrat vin efter en dags jobb på gården.

Huset blir med sina många fönster ett ljust hem som känns luftigt och erbjuder trevliga umgängesytor. Det är ett hem där det känns naturligt att bjuda in vänner och familj på middag. Köket har gott om plats för både kockar och umgänge. Börja dagen med att dricka en kopp kaffe på altanen i söderläge och har vädergudarna vaknat på fel sida så skulle jag ta chansen att dricka min kopp kaffe i uterummet! Här har nuvarande ägare även byggt en bar som är mycket uppskattad av gäster vid bjudningar.

Den privata sfären återfinns på övervåningen med 3 rymliga sovrum, vardagsrum med utsikt mot vattnet och badrum med bastu.

En kort promenad från gården ligger Gullviken med sin lilla sandstrand och båtbryggor.

På ca 10 minuters golfbilsavstånd finner ni Fågelbro Golf http://www.fagelbrogolf.se med bl a 18-hålsbana, korthålsbana, högklassig restaurang, tennisbanor, padeltennis, squash, gym och pool. Här erbjuds massor av aktiviteter för både vuxna och barn. Fågelbro stall är också en anläggning av högsta klass, här erbjuds sommartid ridläger för barn. Man kan även hyra in sig i ridhuset per timme.

Livsnjutaren rekommenderas ett besök på Djurönäset där man koppla av på spaanläggningen eller ta ett dopp i poolen. Här kan man också besöka Folkparken där det anordnas konserter. Man kan också avnjuta en god middag på Restaurangen medan man blickar ut över fjärden. Den marina restaurangen Motorverkstaden som även kan nås med båt samt strandcafé Vita Grindarna med minigolfbana som även den lätt kan nås med båt. Närliggande restauranger finns även vid Strömma Kanal och Malma Kvarn som även har seglarläger. Båtvägen når ni enkelt restauranger som Bullandö Krog och Sjöboden.

Bussförbindelse återfinns utmed Stavsnäsvägen, en sträcka som trafikeras av busslinje 433 och 434 med regelbunden förbindelse till och från Slussen. Resan tar dryga 45 min. Under rusningstrafik går bussarna med 6 minuters intervall.
Inom bekvämt avstånd finns Djurö centrum, Björkås med skola F-9, sporthall, bibliotek, konditori, livsmedelsbutik och vårdcentral.
I närområdet ligger Stavsnäs By vid Sommarhamn. Ett Bullerbyliknande område med finna sommarvillor med snickarglädje.

Varmt välkommen på visning! För närmare information samt bokning av visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 2 871 m²

Byggnadsår: 1991

Kvm-pris: 44 272 kr/m²

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Sophie Palmstierna Eckhéll

Bjurfors Värmdö
Odelbergs Väg 13c, Gustavsberg

070-782... Visa telefon

sophie.... Visa epost

Annons