Annons 680492

Loading interface...

VillaTungelsta, Haninge

Ganstavägen 7, Tungelsta, Haninge

6 495 000 kr 6 rok 139

ACCEPTERAT PRIS!!

Kliv in i detta hus och upptäck ett perfekt planerat hem vars stilrena intryck hänger kvar hos alla som besöker det. Här erbjuds ett välutrustat boende där ingenting behöver renoveras eller fixas. Detta charmiga hus ligger avskilt med allt vad en stor familj kan önska sig. Idealiskt för den naturälskande familjen där man bor både nära staden och naturen.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter och den häftiga trappan ner till källaren som är unik för detta hus. Vidare finns ett modernt, välplanerat kök med bra förvaringsmöjligheter, köksö, generösa arbetsytor och med en underbar öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har fem sovrum, två badrum och ett socialt, härligt vardagsrum med högt i tak, fint ljusinsläpp och utgång till en uteplats och naturtomt. Vardagsrummet är perfekt för stora sociala tillställningar där du kan mingla dig runt i den öppna planlösningen mellan kök/vardagsrum samt uteplats för att njuta av både sommarkvällen men även den häftiga miljön inomhus. Väldigt fräscht och påkostat badrum med kommod, wc, duschhörna och samma otroliga takhöjd som i vardagsrummet. Badrummet på nedre plan är också väldigt stilrent samt rymligt.

Fastigheten är perfekt planerad för den stora familjen men också för den som vill bedriva sin verksamhet hemma. Här finns två stycken stora garage, gott om plats för flertalet bilar på den asfalterade uppfarten och även en rymlig carport för tre bilar.

Missa inte detta tillfälle, det finns inte många liknande hus.
Varmt välkomna till Ganstavägen 7!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 5 482 m²

Byggnadsår: 2013

Kvm-pris: 46 727 kr/m²

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Patrik Granlund

Mäklarhuset Haninge
Centrumvägen 5, Västerhaninge

073-262... Visa telefon

patrik.... Visa epost