Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

LägenhetSalabacke, Uppsala

Salabacke, Uppsala

Lästmakargatan 9A

995 000 kr Lägenhet 1 rok 18 55 278 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Nu kan du äntligen förvärva denna gemytliga 1:a i hjärtat av Salabacke! Välkommen till en fräsch och fin etta i Salabackes lugna kvarter. Den väldisponerade bostaden befinner sig på första våningen och är väl underhållen. Här har man ett mycket smakfullt nyrenoverat kök som renoverades under 2020, nya stora garderober och badrummet har tidigare stamrenoverats. Från rummet har man ett gediget fönsterparti med fridfull utsikt som skapar naturligt solljus och fångas upp av de ljusa väggarna. Här finns det härliga grönytor som omger fastigheten.

Detta är en stabil förening med ett välskött bostadshus som erbjuder ett rikt serviceutbud till de boende. Här finns härliga grönytor på innergården med grillplats, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal med gästrum och gym. Föreningen har flertal parkeringsplatser (separat kösystem).

På Lästmakargatan bor man i ett ypperligt läge i ett av Salabackes absolut trevligaste kvarter med både city och Gränby Centrum inom promenadavstånd. Alldeles i närområdet har man flertal kaféer, bagerier, kiosker, pizzerior, restauranger, sushi för inte att nämna Brantingstorg

Vid intresse, vänligen konakta ansvarig mäklare Walat taha 073-983 72 76 eller Walat.taha@skandiamaklarna.se
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Lägenhet
  • Våning: 1 av 4
  • Avgift:1 655 kr/mån
  • Pris/m²: 55 278 kr/m²
  • Byggnadsår:1948
  • Dagar på Boneo:november 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Walat Taha

SkandiaMäklarna Uppsala
Kungsängsgatan 68 G, Uppsala

073-983... Visa telefon

walat.t... Visa epost

Annons

Loading...Loading...