Annons

Loading interface...

RadhusKristianstad - Gamla Näsby, Kristianstad

Stridsvagnsvägen lghnr 01-01, Kristianstad - Gamla Näsby, Kristianstad

2 195 000 kr 5 rok 118

Nyproduktion
Småstadslivet. Det enkla och trygga livet, med allt du behöver för en fungerande vardag bara ett stenkast bort. Tänk att få bo i ett ljust och luftigt hus med allt nytt och med gott om plats för att bjuda hem släkt och vänner. Och med egen trädgård.
Nu byggs väldesignade, genomtänkta och prisvärda hem i Lingenäs, mellan Gamla Näsby och Näsby fält. I första etappen kan du välja mellan 16 olika ytsmarta och flexibla radhus - Kvadraten på 118 kvm och Vinkeln på 110 kvm.

Lyckos tar fasta på vad du som ska bo gillar och vilka byggmetoder som är mest effektiva. Utan att kompromissa med design och kvalitet utvecklar vi konkurrenskraftiga boenden i såväl större som mindre städer. Husen är ritade av Wingårdhs Arkitekter och håller genomgående hög kvalitet i både material och byggprocess. Men kanske bäst av allt - husen har fantastiskt väl genomtänkta planlösningar som ger dig en bostadskvalitet utöver det vanliga. Hem som passar dig, oavsett vilken fas i livet du befinner dig i.

Du kan välja mellan Kvadraten och Vinkeln, två typer av radhus i två plan med uteplats, trädgård och tillgång till parkering. Här bor du bekvämt, i ett nybyggt och väldesignat hus där arkitekten har planerat med tankarna på både den växande och den krympande familjen. I ett Lyckos-hus kan du med andra ord bo länge.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Avgift: 5 841 kr/mån

Kvm-pris: 18 602 kr/m²

Byggnadsår: 2021

Dagar på Boneo: juli 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Lotta Sandberg

Mäklarhuset Åhus/Kristianstad
Vallgatan 30, Åhus

070-988... Visa telefon

lotta.s... Visa epost

Annons