Annons

Loading interface...

LägenhetTorre del Mar, Velez-Malaga, Spanien

Edifico Mediterráneo, Torre del Mar, Velez-Malaga, Spanien

175 000 EUR 3 rum

Nyproduktion
Nu har du möjlighet att slå klorna i en modern och stilren lägenhet på kort gångavstånd från den populära stranden och strandpromenaden i Torre del mar! Lägenheterna är genomgående ljusa, med stora fönsterpartier och vitmålade väggar. I projektet finns både lägenheter med 2 och 3 sovrum, 66-106 kvm, med priser från 175.000 € till 328.800 €. I projektet finns det 2 takvåningar med extra stora terrasser och makalös utsikt! Garage tillkommer till en kostnad om 7.000 €.

I priset ingår komplett kök samt inbyggt AC-system i vardagsrum och sovrum. Samtliga lägenheter har 2 badrum, båda ljusa och stilrena.

Stranden i Torre del Mar har tilldelats blå flagga för god vattenkvalitet och bra service. Längs strandpromenaden finns gott om restauranger, men även många aktiviteter såsom beachvolleyboll, beachfotboll, lekparker, padelbanor och mycket mer. I Torre del Mar hålls årligen många tillställningar såsom konserter, flygshower och mycket mer. Man har sommartid tivoli för de mindre barnen intill strandpromenaden.

Eftersom lägenheten ligger så nära alla bekvämligheter når du det mesta gåendes. Vill du åka kommunalt så finns det goda bussförbindelser bland annat till Málaga.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Antal sovrum: 2 st

Antal badrum: 2 st

Byggnadsår: 2020

  • Balkong
  • Terrass
  • Gemensam pool
  • Havsutsikt
  • Avstånd till hav (354 m)
  • Avstånd till centrum (22,1 km)
Läs mer hos mäklaren

Cecilia Andersson

Mäklarhuset Nerja
Calle Diputación 19, Nerja

034-683... Visa telefon

cecilia... Visa epost

Annons