Annons

Loading interface...

VillaBaktsjaur, Arvidsjaur

Baktsjaur 35, Baktsjaur, Arvidsjaur

625 000 kr 4 rok 121

I byn Baktsjaur finner du denna fina bostad med närhet till sjön Baktsjaur och Skattån. Här kan du vara alla årstider på året och varför inte nyttja det som permanentbostad. Med ett lämpligt pendlingsavstånd nås både Arvidsjaur och Glommersträsk, och sommartid finns utebadet nära till hands i Abborträsk.

Bostaden utgörs av en smart planlösning där tvättstugan nås från egen ingång och sovrummen är placerade en bit bort från sällskapsytorna. Med tre sovrum kan man klara sig långt, men skulle behovet finnas går det att nyttja rummet i ekonomidelen till extra sovrum. Kök och allrum är ljust och trevligt med fönster mot baksidan som bjuder på en härlig utsikt över gräslängan som angränsar till fastigheten.

Garaget har två vikportar och här kan många timmar fördrivas för att väcka liv i diverse olika projekt. Det finns både varm och kallförråd att nyttja på fastigheten samt en fin sovstuga för gäster och alla byggnaderna har el indraget vilket är en stor fördel. Tomten har goda förutsättningar för både fina odlingar och gott om parkeringsplats för både husvagnar, släpvagnar och övriga fordon runt garaget. Om man vill ha lite smådjurshållning kan ett staket med fördel få gränsa av ut mot vägen, sen är det fritt fram för frigående höns att ströva på gården.

Här finns det gott om möjligheter för den som önskar sig ett liv på landet.


... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 3 618 m²

Byggnadsår: 1963

Kvm-pris: 5 165 kr/m²

Dagar på Boneo: 25 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Karolina Holmström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Storgatan 23, Arvidsjaur

073-271... Visa telefon

karolin... Visa epost

Annons