Annons 680492

Loading interface...

LägenhetVasastan - Atlas, Stockholm

Vulcanusgatan 8, Vasastan - Atlas, Stockholm

2 rok 52

På G
Nu finns chansen att bo i Atlas fräschaste tvåa i skuldfri förening!

Varmt välkommen till denna ljusa och charmiga lägenhet med renoverat kök (2019) i ljusgrå ton, bänkskiva i marmor, platsbyggd kökshalva samt förvaring upp till tak. Lägenheten besitter härligt ljusinsläpp och har plats för både soffhörna och matplats i vardagsrum. Rofullt sovrum med plats för arbetshörna och praktisk garderobslösning. Utanför fönstren finns härlig grönska mot lugn gata. Fin fiskbensparkett med fris i original i hall, kök och vardagsrum och fint trägolv i sovrum.

Välskött och skuldfri förening som genomfört alla de större renoveringarna. Här bor man med trevliga grannar och en styrelse som bryr sig om medlemmarnas bästa. Trevlig innergård med grillmöjligheter under sommarhalvåret.

I Atlasområdet råder ett lugn och en charm direkt när man kliver in genom Atlasentrén. Grönska och planterade entréer är förnamnet till mysiga Atlas. Runt hörnet ligger Rörstrandsgatan med mängder av trevliga restauranger och fik, även närhet till trevliga parker som Vasaparken och Karlbergs slott. Här bor man mitt emellan grönska och city. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer vid St: Eriksplan. Odenplan med pendeltåg ligger på gångavstånd, samt närhet till Stockholm central med Arlanda Express som tar en vidare ut i världen och övriga linjer.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 5

Hiss: ja

Avgift: 1 930 kr/mån

Byggnadsår: 1929

Dagar på Boneo: juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Sofie Alkestrand

Bjurfors Vasastan Kungsholmen
Karlbergsvägen 13, Stockholm

070-782... Visa telefon

sofie.a... Visa epost